Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työpaja 2. SOMESTRESSIN SELÄTTÄMINEN – Digitaalinen matkailumarkkinointi

7.11.2022 klo 14:00 - 18:00

työpaja 2. somestressin selättäminen - digitaalinen matkailumarkkinointi

Tervetuloa mukaan Digitaalisen matkailumarkkinoinnin valmennusarjaan!

7.11. aiheena on SOMESTRESSIN SELÄTTÄMINEN

Ilmoittaudu mukaan linkin kautta
https://forms.office.com/r/4xVZjY6F0a
——————
¤Helposti, hauskasti, nopeasti ja vaikuttavasti

Kevyet keinot toteuttaa digitaalista markkinointia – helpot ja hauskat ensiaskeleet voivat lisätä pienellä vaivalla valtavasti vaikuttavuutta.

¤ Pieni digimarkkinointitoimisto taskussasi

Sisällön tuotannossa on paljon valmista, otetaan Canva avuksesi. Luomme yhdessä jokaiselle yhden matkailumarkkinointimateriaalin.

¤ Brändilinjat suuntaviivoiksi

Pieni brändin kirkastus auttaa aina. Katsotaan logot, värit ja fontit, kuvat ja äänensävy. Kun on valmista, on helppoa ja tehokasta edetä.

¤ Kuvapankki käytössäsi

Onnistunut ja helppo sisällönsuunnittelu – huomion kiinnittäminen olennaiseen ja kuvapankin hyödyntäminen ja oman luonti

¤ Automaatio ja analytiikka apunasi

Julkaisujen ajastukset ja muu automaatio. Bufferit ja yksittäiset ajastukset – kokeilemme heti tässä Sinun kanavassasi.

¤ Valintani, kun vähän voi olla vaikuttavinta

Oikean kanavan valinta – yksi pääkanava jossa olet asiakkaan näkyvillä vai hajautetusti useassa kanavassa.

____________

Ilmoittaudu mukaan Digitaalisen matkailumarkkinoinnin kolmen työpajaan, yhteen, kahteen tai mielellään kaikkiin kolmeen. Valmentajana toimivat asiantuntijat Tom Himanen, Tom Hagelberg, sekä Saara Utti Tamora Oy:sta.

Valmennukset toteutetaan fyysisesti Raahen seudulla 3.10., 7.11. ja 21.11., myös etäosallistuminen on mahdollista. Nivala-Kärsämäki-Haapajärvi alueella voit myös osallistua yhdessä etänä seuraavasti 3.10. Hotelli Huiskankorpi, Nivala, 7.11. Paakarin Pysäkki, Kärsämäki,
21.22. Kumisevan Kaiku Osuuskunta/Kumisevan kyläkoulu, Haapajärvi.
Valmennuksista tulee saataville myös tallenne. Merkkaa siis ilmoittautumislomakkeeseen valmennukset joihin osallistut, sekä osallistutko paikan päällä vai etänä. Etänä osallistuville toimitetaan linkki ennen valmennusta lomakkeeseen ilmoitettuun osoitteeseen.

Ennen kutakin työpajaa osallistujille on tarjolla vapaaehtoinen 1 tunnin klinikka, jonka aikana tarkistetaan että työpajassa tarvittavat sovelluksesi ovat kunnossa, eikä työpaja-aikaa tarvitse käyttää niiden ihmettelyyn. Varaa klinikan kanssa aikaa valmennukselle siis klo 16-20.

Valmennukset toteutetaan osana LAKU – Laaksoista kukkuloille hanketta. Kaikki LAKU-hankkeen toimenpiteet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille hankealueen (Raahe, Siikajoki, Pyhäjoki, Nivala, Haapajärvi ja Kärsämäki) matkailutoimijoille ja sellaisiksi haluaville.
​​​​​​​Ota seurantaan hankkeen Facebook kanava https://www.facebook.com/LakuTourSME sekä Raahen seudun matkailun kehittämisen Facebook https://www.facebook.com/raahenseudunmatkailunkehittaminen

https://www.facebook.com/events/830070691690301/

Tiedot

Päivämäärä:
7.11.2022
Aika:
14:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/830070691690301/