raahen kirpputorit

Raahen Kirpputorit

Raahe Guide esittelee Raahen parhaat kirpputorit ja jakaa raahelaisten kirpputorien ilmoituksia ja tarjouksia raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

  • Lähikirppis
  • Onnen aika
  • Pattijoen Löytötori
  • PH-Kirppis Raahe
  • Raahe Kirppis
  • Saloisten kirpputori
  • Sydänkirppis

Etsitkö mieluisaa kirpputoria Raahesta?

Tämä sivu esittelee sinulle Raahen kirpputoreja. Raahessa on useita kirpputoreja, joista voit ostaa laajan valikoiman käytettyjä tavaroita erittäin edulliseen hintaan. Siellä on myös nettikirppis, jossa kuka tahansa voi ostaa, myydä, vuokrata, vaihtaa tai antaa tavaransa pois.

Esittelemme Raahen parhaat kirpputorit

PH-Kirppis Raahe

Siisti ja tilava kirpputori, joka tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, taloustavaroita, taideteoksia ja kirjoja. Tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja myydään kohtuulliseen hintaan. Ystävällinen henkilökunta auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen ja antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa jokaisesta tuotteesta.

Älä epäröi tulla lastesi kanssa. Kauppa on melko tilava ja mahdollistaa liikkumisen hyllyillä lastenrattaiden kanssa. Kirpputorilla myydään myös lapsille tarkoitettuja tavaroita, joista saa hyviä tarjouksia. Voit vierailla myymälässä maanantaista perjantaihin klo 10-18. Lauantaina ja sunnuntaina aukioloajat ovat klo 10-15.

Pattijoen Löytötori

Jos haluat säästää rahaa niin tämä Raahen kirpputori on oikea paikka. Löydät runsaasti lasten ja aikuisten vaatteita, kirjoja ja muuta hyödyllistä. Voit vapaasti ja vaivautumatta kierrellä myymälässä ja valita haluamasi tuotteet. Myymälä on pieni, mutta kompakti ja siisti, joten miellyttävä ostoskokemus on taattu. Voit jättää lapsesi leikkihuoneeseen varmistaaksesi, että he eivät kyllästy etsiessäsi edullisia löytöjä. Toinen hieno ominaisuus on suuri parkkipaikka myymälän lähellä. Pattijoen Löytötori on avoinna klo 10-15.

Lähikirppis

Tämä on Raahen vanhin kirpputori, joka avasi ovensa 35 vuotta sitten. Se sijaitsee 1800-luvun puurakennuksessa Raahen keskustassa ja tarjoaa miellyttävän kirpputorielämyksen. Asiakkaat voivat löytää täältä käytettyjä vaatteita ja muita tavaroita. Kaikki tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja käyvät läpi laatutestin ennen myyntiin laittamista. Tulet myös täysin tyytyväiseksi hintoihin, jotka joskus ovat jopa odotettua alhaisemmat. Lähikirppis lahjoittaa myös vaatteita paikallisille ja ulkomaille. Se on avoinna maanantaista perjantaihin klo 13-17.

Raahe Guiden Kauppapaikka

Uusi online-kauppapaikka on tarjolla niille, jotka haluavat ostaa tavaraa mukavasti kotoaan. Ostajana sinulle tarjotaan suuri valikoima hyödyllisiä tuotteita, joita voit ostaa alennettuun hintaan. Etsitpä sitten vaatekappaletta, puhelinta tai huonekalua niin virtuaalinen markkinapaikka auttaa sinua. Voit myös olla myyjä ja myydä tavaroitasi. Myös paikallisia kirpputoriyrityksiä kannustetaan julkaisemaan tuotteitaan sivustolle ja lisäämään myyntiään. Myynnin ja ostamisen lisäksi voit tehdä muitakin tarjouksia. Voit myös vaihtaa, vuokrata ja lahjoittaa tavaroitasi.

Löydä kaikki suositut kirpputorit Raahesta

Löydä oma suosikki kirpputori Raahe Guiden esittelemistä kirpputoreista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma kirpputoriisi! Katso kaikki kirpputorit Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi kirpputori. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki kirpputori Raahe keskusta, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki kirpputorisi jo tänään!