raahe tekemistä palvelut

Palvelut

Raahe Guide löytää sinulle kivaa tekemistä Raahessa ja esittelee paikalliset palvelut raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

Raahe on pieni ja elinvoimainen kaupunkimeren rannalla, jossa on kaikki onnelliseen ja rauhalliseen elämään tarvittavat palvelut. Olitpa täällä viikon turistina tai olet jo muuttanut tänne asumaan vakituisesti niin Raahe tarjoaa sinulle laajan valikoiman palveluita, jotta tunnet olosi mukavaksi ja tyytyväiseksi. Raahen ympäristössä on runsaasti näkemistä ja tekemistä, jotka elävöittävät oleskeluasi ja varmistavat, että et koskaan kyllästy.

Paikallisia Palveluita

Pienestä koosta huolimatta Raahessa on kaikki tarvittavat palvelut onnelliseen elämään. Kaupungissa on runsaasti majoitusvaihtoehtoja, kuten hotelleja ja huoneita turisteille sekä upeita asuntoja vakituisille asukkaille. Voit valita kodikkaan asunnon keskustassa tai valita persoonallisen talon kaupungin laitamilta.

Vuosittain uusien asuntojen rakentamisen ohella Raaheen rakennetaan myös kouluja, päiväkoteja, kauppoja, vuokratilaa ja muita tärkeitä tiloja. Kaupungin keskustassa kahviloita ja pubeja, joissa voit rentoutua virkistävän kahvin tai rentouttavan tuopin parissa. Ravintolat tarjoavat perinteisiä suomalaisia herkkuja sekä kansainvälisiä ruokia.

Raahen joukkoliikenne koostuu julkisista busseista ja tilausajoneuvoista, jotka auttavat sinua liikkumaan kaupungin sisällä. Lisäksi bussit yhdistävät Raahen 75 km:n päässä sijaitsevalle Oulun lentokentälle ja 37 km:n päässä sijaitsevalle Vihannin rautatieasemalle.

Muita saatavilla olevia palveluita ovat mm. kuntosalit, kauneushoitolat, parturit, ravintolat sekä baarit ja kulttuuritapahtumatalo konsertteja, näyttelyitä, konferensseja, elokuvaesityksiä ja koulutustapahtumia varten. Raahessa on myös lukuisia rantoja ja erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten kalastusta, saaristo risteilyjä, purjehdusta ja uintia.

Kivaa Tekemistä Raahessa

Raahe on kaupunki, jolla on rikas historia, viehättävä arkkitehtuuri ja kaunis luonto. Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, kun tulet Raaheen on kävellä kierros keskustassa, joka on kuuluisa vanhoista puurakennuksistaan, jotka vievät sinut ajassa taaksepäin. Kun olet tutustunut ihastuttavaan 1800-luvun arkkitehtuuriin voit vierailla yhdessä museoista saadaksesi lisätietoja Raahen historiasta.

Raahessa on apteekkimuseo, jossa on kiehtovia näyttelyitä, kuten vanhoja apteekkilaitteita ja työkaluja, joten jos pidät lääketieteestä niin tämä paikka varmasti herättää mielenkiintosi. Täällä on myös museona toimiva entisöity asunto, jonka omisti 1800-luvun kauppias. Raahessa on monia kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoavat laajan valikoiman paikallista ruokaa.

Jos olet luonnonihminen niin voit mennä Raahen maaseudulle nauttimaan upeista maisemista perinteisen aterian yhteydessä maalaistyyliseen ravintolaan. Lisäksi voit viettää mukavaa aikaa kävellen Raahen rannoilla ja tutustua veneretkellä saaristoon. Kalastus, purjehdus ja melonta ovat Raahen suosituimpia aktiviteetteja, joten älä epäröi kokeilla niitä.

Jos haluat viettää vapaa-aikaa mieluummin kuivalla maalla, voit kokeilla fatbike-retkiä ja vaellusta. Raahessa on monia metsäpolkuja, jotka tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään luontoon ja tarjoavat rauhallisen pakopaikan arjesta.

Löydä omat suosikki palvelut Raahe Guiden esittelemistä palveluista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu palveluihisi! Katso kaikki palvelut Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi palvelu. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki palvelut Raahe keskusta, oli tarpeesi mikä vain.