raahen apteekit

Raahen Apteekit

Raahe Guide esittelee Raahen parhaat apteekit ja jakaa raahelaisten apteekkien ilmoituksia ja tarjouksia raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

Tällä sivulla näkyvät Raahen apteekit. Olipa sinulla sitten hätätilanne tai krooninen sairaus niin laadukas apteekki lähellä kotiasi on tärkeä. Onneksi Raahessa on hyviä apteekkeja, joista saat sopivat lääkkeet terveysongelmaasi.

Etsitkö päivystävää apteekkia Raahesta?

Jos sinulla on hätä yöllä tai varhain aamulla, kun apteekit ovat vielä kiinni niin sinun tulee tietää, että on apteekkeja, jotka toimivat 24 tuntia vuorokaudessa. Ne on suunniteltu auttamaan sinua milloin tahansa tarvitset, mikä tekee niistä erittäin käteviä ja joskus jopa hengenpelastavia.

Joillakin apteekeilla on sekä kivijalkamyymälä että verkokauppa. Lääkkeiden tilaaminen verkosta on helpompaa ja auttaa välttämään pitkiä jonoja apteekeissa ja säästämään arvokasta aikaasi. Saat myös laajan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat erilaisiin lääketieteellisiin tarpeisiin. Saatat myös olla onnekas ja löytää halvempia lääkkeitä verkkoapteekeista.

Erikoisapteekit keskittyvät lääkkeisiin, joita ei ole saatavilla tavallisista apteekeista. Niitä käytetään harvinaisten ja monimutkaisten sairauksien hoitoon ja koska niitä tarvitsevia ei ole paljon niin apteekit eivät pidä niitä varastossa. Jos tarvitset tällaista lääkettä, Raahelaiset apteekit voivat toimittaa sen sinulle.

Esittelemme Raahen parhaat apteekit

Kauppaporvarin apteekki

Kätevästi kaupungin keskustassa sijaitseva Kauppaporvarin apteekki on tilava ja viihtyisä apteekki laadukkailla tuotteilla ja asiakasystävällisellä palvelulla. Se tarjoaa laajan valikoiman lääkkeitä, mukaan lukien reseptivapaat- ja reseptilääkkeet sekä kosmetiikka- ja hygieniatuotteet. Asiantunteva henkilökunta opastaa valintasi tekemisessä ja suosittelee sinulle parhaita tuotteita, jotka sopivat lääketieteellisiin tarpeisiisi ja budjettiisi.

Apteekki on tilava ja siellä on helppo tehdä ostoksia rattaiden tai pyörätuolin kanssa. Mutta jos et pääse apteekkiin henkilökohtaisesti niin voit tehdä tilauksesi verkossa ja se toimitetaan sinulle mahdollisimman nopeasti. Tilaukset voi noutaa myös apteekin aulassa sijaitsevasta 24/7 noutolaatikosta. Apteekki on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 11-17 (vain parittomina viikkoina). Verkkokauppa on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Härkätorin apteekki

Raahen keskustassa sijaitseva apteekki on tunnettu laadukkaista palveluistaan. Se tarjoaa runsaasti erilaisia lääkkeitä, jotka on tarkoitettu kevyiden hätätilanteiden, vaikeiden sairauksien ja harvinaisten sairauksien hoitoon. Sairaanhoitaja on paikalla arkisin tarkastamassa terveydentilasi ja ehdottamassa sinulle parhaita lääkkeitä vaivoihisi. Sinun ei tarvitse varata aikaa hoitajalle.

Härkätorin apteekissa työskentelee myös kosmetologi, joka auttaa sinua löytämään kehosi tarpeisiin parhaiten sopivat ihonhoitotuotteet. Apteekki on tilava ja ystävällinen rattaissa, rollaattorissa tai pyörätuolilla liikkuville asiakkaille. Aukioloajat arkisin klo 8-19, lauantaisin klo 9-17. Vaikka sillä ei ole verkkokauppaa, apteekki on avoinna sunnuntaisin (vain parillisina viikkoina) klo 11-17.

Löydä päivystävän apteekin aukioloajat Raahesta

Löydä oma suosikki apteekki Raahe Guiden esittelemistä apteekeista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma apteekkiisi! Katso kaikki päivystävät apteekit Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi apteekki. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Etsi vaikka päivystävä apteekki raahe keskusta tai apteekki raahe aukioloajat oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki apteekkisi jo tänään!