raahen hierojat

Raahen Hierojat

Raahe Guide esittelee Raahen parhaat hierojat ja jakaa raahelaisten hierojien ilmoituksia ja tarjouksia raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

Etsitkö pätevää hierojaa Raahesta?

Tältä sivulta löydät luotettavat hierojat ja osteopaatit Raahesta. Etsitpä sitten rentouttavaa hierontaa tai kipua lievittävää osteopatiahoitoa, alla luetellut asiantuntijat tekevät parhaansa parantaakseen olosi.

Esittelemme Raahen parhaat hierojat

Hierontapiste Hekkala

Kauppakeskus Mastossa sijaitseva toimisto kuuluu koulutetulle hierojalle Petri Hekkalalle, jolla on hierontaterapian koulutustausta. Petri tarjoaa erilaisia hierontoja. Klassinen hieronta on yleisin tuki- ja liikuntaelinten ongelmien hoitomenetelmä.

Se auttaa rentouttamaan lihaksia, parantamaan verenkiertoa ja lievittämään kipua. Voit valita tämän tyyppisen hieronnan raskaan työpäivän jälkeen tai ennen kuntosalille menoa, sillä se tehostaa lihasten toimintaa tehden niistä vastustuskykyisempiä, joustavampia ja vahvempia.

Urheiluhieronnassa on klassisen hieronnan elementtejä, mutta se suuntautuu enemmän lihasten muotoiluun, tehostamiseen, palautumisen nopeuttamiseen ja vammojen ehkäisyyn. Hieroja ottaa huomioon urheilijan harjoittelujaksot ja päättää tekeekö valmistelevan vai korjaavan hieronnan.

Kinesioteippaus on toinen terapeuttinen hoito, jota voit kokeilla Hierontapiste Hekkalassa. Se on japanilaisen kiropraktikon Kenzo Kasen keksimä tekniikka, joka parantaa imunestettä, lievittää kipua, lisää nivelten ja lihasten liikkuvuutta sekä korjaa ryhtiä venyttämällä ihoa elastisilla puuvillanauhoilla.

Voit tiedustella vapaita aikoja ja sopia ajan puhelimitse. Vaihtoehtoisesti voit varata hieronnan yrityksen verkkosivuilta.

Tmi Urheiluhieroja Heini Pajala

Heini Pajala on hieroja, joka on valmistunut Tampereen Hierojakoulusta vuonna 2013. Nyt hän opiskelee osteopatiaa Osteopatiakoulussa Espoossa ja pyörittää hierontatoimistoa, jossa hän auttaa ihmisiä pääsemään eroon lihaskivusta ja toipumaan fyysisestä rasituksesta samalla kun hän parantaa taitojaan hieronta-alalla.

Hänen tavoitteenaan on tulla huippuluokan hierojaksi ja saada tuhannet ihmiset tyytyväisiksi palveluihinsa. Heini tarjoaa toimistossaan kauppakeskus Mastossa hieronta- ja osteopatiapalveluita klo 10-19. Voit myös pyytää ajan lauantaille.

Voit vierailla hänen verkkosivustollaan saadaksesi tietoa hänen intohimostaan osteopatiaa kohtaan, hänen menestystarinastaan yrittäjänä ja muuta tietoa, kuten hintoja, yhteystietoja ja varausaikoja.

Tasianra

Yritys tarjoaa erilaisia hierontoja, jotka vaihtelevat klassisesta hieronnasta eksoottisempiin hoitomuotoihin. Vyöhyketerapia on tekniikka, jossa painetaan jalkoja, käsiä ja korvia parantaakseen elintärkeän energian virtausta kehon läpi. Vyöhyketerapian teoreetikot uskovat, että nämä ruumiinosat ovat yhteydessä tiettyihin elimiin, joten kohdistamalla niihin painetta rentoutat kehoa ja parannat kehon järjestelmien toimintaa.

Intialainen päähieronta tarkoittaa pään, kaulan ja hartioiden painepisteiden hieromista pyörivin liikkein jännityksen vähentämiseksi, verenkierron parantamiseksi ja päänsärkyjen lievittämiseksi. Sen sanotaan myös lisäävän keskittymiskykyä ja alentavan stressitasoa.

Voit myös varata kuumakivihieronnan, jossa tasaisia ja lämmitettyjä basalttikiviä laitetaan selkään, rintaan tai muihin kehon osiin lihas- ja niveljännitysten lievittämiseksi, stressin vähentämiseksi ja unen laadun parantamiseksi.

Löydä kaikki suositut hierojat Raahesta

Löydä oma suosikki hieroja Raahe Guiden esittelemistä hierojista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma hierojaasi! Katso kaikki hierojat Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi hieroja. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki hierojat Raahe keskusta, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki hierojasi jo tänään!