raahe risteilyt

Raahen Risteilyt

Raahe Guide esittelee Raahen parhaat risteilyt ja jakaa risteilyjen ilmoituksia ja tarjouksia raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

Etsitkö mieluisaa risteilyä Raahesta?

Raahen risteilyt ovat mukava ja monipuolinen tapa nähdä Raahen saaristoa. 50 viehättävästä saaresta koostuva Raahen saaristo on suosittu virkistyspaikka paikallisten ja matkailijoiden keskuudessa. Lähde risteilylle nauttimaan kauniista luonnosta, maistelemaan perinteisiä ruokia, kuuntelemaan tarinoita Raahen merenkulun historiasta ja tutustumaan sata vuotta vanhoihin majakoihin.

Löydä kaikki suositut risteilyt Raahesta

Voit valita risteilyn, joka sisältää vierailun kahdelle suurimmalle saarelle ja parin tunnin oleskelun siellä, tutustuen luontoon ja maistelemalla ikonisia suomalaisia ruokia. Erityisesti sinulla on mahdollisuus kokeilla perinteisiä avotulella grillattuja grillimakkaroita.

Jos et halua viettää aikaa saarilla niin voit aina toki vain risteillä ympäri Raahen saaristoa. Voit myös vuokrata ammattitaitoisen kipparin ohjaaman veneen, jolla pääset näkemään upean saariston kauneimmat paikat. Risteilyn aikana veneessä tarjoillaan kahvia ja tuoreita juomia.

Esittelemme Raahen parhaat risteilyt

Saaristossa ei ole vakituisia asukkaita, mutta suurimmilla saarilla on kiinnityspisteitä, joissa veneilijät voivat pysähtyä ja nauttia piknikistä rannalla tai vuokrata grillipaikan ja rentoutua risteilyn jälkeen. Taskun ja Kallun saarilla on mukavat lepomajat upeilla luontonäkymillä, jotka sopivat täydellisesti kesäjuhliin. Vaikka saaret ovat asumattomia, niissä on 1800-luvulla rakennettuja puumajakoita, jotka symboloivat Raahen saariston merenkulkuhistoriaa.

Melontaretkiä

Jos olet seikkailunhaluinen niin voit osallistua opastetulle kajakkimatkalle saariston vesille. Kokeneet meloajat voivat mennä pidemmälle avomerellä. Myös sup laitailijat voivat hyötyä ammattitaitoisesta ohjauksesta.

Iso-Kraaseli

Iso-Kraaselin saarella on grillausmahdollisuus, leirintämahdollisuus, majoitus ja penkit, joilla voit viettää ihanaa aikaa perheen kanssa avoimen taivaan alla. Iso-Kraaselin saarella on luotsitalo, jossa on vuodepaikat 13 hengelle ja muut tärkeät mukavuudet. Joten jos haluat, voit yöpyä saarella.

Jos rakastat kävely- ja vaellusreittejä niin voit kävellä jollain idyllisistä poluista tutustuaksesi luontoon ja nauttiaksesi saaren henkeäsalpaavista maisemista. Voit myös tehdä kiertoajelun rantaa pitkin nauttiaksesi hiekkarannoista ja nähdä Raaheen kaukaa. Saaret ovat vain 20 minuutin päässä kaupungista. Sinne pääsee 12 matkustajan moottoriveneellä.

Kallan saari

Kalla on yksi Raahen saariston suurimmista saarista, jossa suurin osa veneistä pysähtyy. Siellä on yleiseen käyttöön avoinna oleva nuotiopaikka ja lepotupa sekä jäätikön synnyttämä lampi. Upeat kiviset rannat tekevät saaresta veneilijöiden suosikin.

Taskun saari

Toinen tärkeä saari, jonka näet risteilylläsi, on Tasku. Se oli aiemmin merkittävä kalastajien tukikohta ja sen pohjoisrannalla on 1800-luvun pooki. Saarella on lepotupa, kiinnityspisteitä ja se on kuuluisa kauniista hiekkadyyneistaan ja tuoreista merenrantaniityistään. Taskun uimaranta on suosittu kesäkohde.

Löydä oma suosikki risteily Raahe Guiden esittelemistä risteilyistä Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma risteilyysi! Katso kaikki risteilyt Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi risteily. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki risteily Raahe keskusta, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki risteilysi jo tänään! Raahe Guide listaa sinulle kaikki suositut risteilyt Raahen keskustassa sekä koko kaupungin alueella.