Videoita Raahesta


Raahe Guide jakaa raahelaisia videoita raahelaisille ja Raahesta kiinnostuneille.

  • meijän raahe videoesittely
  • jannin ja lassin raahe games
  • rakastu raaheen
  • elixir teräsmatkalla raahessa
  • raahen rantajatsit jazz on the beach trailer
  • raahen saaristo
  • meriRaahen risteily- ja saarikuljetuspalvelut
  • pooki flakkaa - raahen meripäivät

Raahe Guide tarjoaa videoita, joissa esitellään kaupunkia ja sen ihmisiä erilaisista näkökulmista. Jos olet ulkomaalainen, tämä on loistava tilaisuus tutustua Raahen historiaan ja maamerkkeihin sekä vuosisatoja vanhoihin suomalaisiin perinteisiin ja paikallisten elämäntapoihin.


Keskittyen vahvasti Raahen matkailupotentiaalin paljastamiseen koko maailmalle, useimmat sivulla olevat videot valaisevat kaupungin kauneutta ja virkistystoimintaa, johon voit osallistua vierailusi aikana. Voit ottaa virtuaalikierroksen vanhankaupungin läpi, ihailla sen renessanssin aikakauden innoittamia arkkitehtuurisia ihmeitä ja heittää katseet vanhaan kauppiasrakennukseen, jossa tarjoillaan herkullisia paikallisia ruokia.


Voit myös katsella paljon videoita Raahea ympäröivistä merenrannan maisemista ja upeasta rannikosta, jonka taustalla on metsiä ja henkeäsalpaavia paikkoja, joita haluat varmasti nähdä omin silmin. Mutta jos et suunnittele matkaa Raaheen lähitulevaisuudessa, voit ainakin nauttia näistä hienoista videoista. Maalauksellisten maisemien ja silmää miellyttävän arkkitehtuurin ihailun lisäksi voit myös sukeltaa ihmisten elämäntapaan ja elinkeinoihin.


Näe kuinka ihmiset pitävät hauskaa meren äärellä nauttien melonnasta ja vapaa-ajan risteilyistä. Voit toki myös olla virtuaalinen vieras perinteisillä festivaaleilla nauttien käsityöläisten lahjakkuudesta, teatteriesityksistä, paikallisesta musiikista ja kansanpuvuista. Lisäksi voit katsella turististien videoita, joilla oli onni käydä Raahessa ja jotka ovat päättäneet jakaa kokemuksensa muiden kanssa. Näistä videoista saat paljon hyödyllistä tietoa, kuten kuinka päästä Raaheen tai missä pubeissa tai kahviloissa vierailla ja millaista viihdettä on tarjolla.