raahen grillikioskit

Raahen Grillikioskit

Raahe Guide esittelee Raahen parhaat grillikioskit ja jakaa raahelaisten grillien ilmoituksia ja tarjouksia raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

Etsitkö mieluisaa grillikioskia Raahesta?

Tässä on lista Raahen parhaista grillikioskeista:

Esittelemme Raahen parhaat grillikioskit

Torigrilli

Tämä mukava paikka tarjoaa monia herkullisia ruokia, jotka tulevat suurissa annoksissa ja varmistavat, että nälkäsi loppuu. Joitakin kohokohtia ovat paistetut makkarat ranskalaisten perunoiden kanssa, grillattu kana, kebabit, hot dogit, hampurilaiset ja salaatit. Torigrilli on avoinna ympäri viikon ja tarjolla on paikanpäällä ruokailu ja autokaista. Aukioloajat ovat arkisin klo 10-12 ja lauantaisin klo 18-01. Sunnuntaina voit vierailla Torigrillissä klo 17-23.

Katukeittiö Take Away

Paikka tarjoaa joitain Suomen herkullisimmista kebabeista. Listalta löytyy myös laaja valikoima hampurilaisia varmistaaksesi, että ainakin yksi sopii kulinaarisiin mieltymyksiisi. Lisäksi voit tilata kebabeja erilaisilla salaateilla ja kastikkeilla sekä perinteisen makkaraviipaleista ja ranskalaisista perunoista valmistetut makkarapotut. Tutustu menuun löytääksesi muita herkullisia juttuja. Paikanpäällä ruokailun lisäksi saatavilla on läpiajo- ja takeaway-palvelu.

Raahen Kebab Grilli

Olitpa sitten suuri kebabin, pizzan tai grillin ystävä niin tämä paikka on täydellinen valinta. Täältä löydät monenlaisia pizzoja, hampurilaisia ja kebabeja kohtuulliseen hintaan. Lisäksi sinulla on monia grillivaihtoehtoja, kuten grillimakkaravoileipä, nuggets ja makkara ranskalaisten perunoiden kanssa. Ruokalistalta löytyy myös patonkeja, kastikkeita, salaatteja ja juomia. Herkullista ruokaa täydentää rentouttava ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta. Ravintola on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.30-22 ja viikonloppuisin klo 12-22.

Kalastajan Grilli

Suloinen grillikioski Pikkulahden rannalla, jossa tarjoillaan Raahen parasta kalaa ja perunaa. Perusruokien lisäksi he tarjoavat upeita hampurilaisia, hotdogeja ja virkistäviä juomia, joita voit nauttia läheisellä terassilla. Terassi on tilava ja tarjoaa upeat merinäkymät. Kioski on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 12-18 (perjantai/lauantai 12-22).

Kebab-Grilli Madonna

Tästä paikasta löydät lukemattomia kebabvaihtoehtoja sekä herkullisia hampurilaisia, salaatteja, kanakoreja, ranskalaisia perunoita ja riisiä. Sisäruokailutilat ovat tilavat, joten pöytien väliin jää paljon tilaa mikä tekee siitä lapsiystävällisen. Takeaway on myös saatavilla. Henkilökunta on ystävällistä ja kohteliasta ja tarjoaa nopeaa palvelua. Voit vierailla tässä mukavassa ja viihtyisässä paikassa arkisin klo 10-22 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 14-22.

Saloisten Reippari

Tämä grillikioksi sijaitsee kauniissa luonnonmaisemassa Raahen kaupungin ulkopuolella ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia ruoasta rauhallisessa ja kodikkaassa ilmapiirissä. Tarjolla on suussa sulavia hampurilaisia, kebabeja, pihvejä ja monia muita herkkuja ja virvokkeita. Paikan aukioloajat ovat arkisin klo 10-22 ja sunnuntaisin ja lauantaisin klo 12-20.

Järvelänjärven Grilli-Cafe

Rento paikka upeissa järvimaisemissa, jossa tarjoillaan herkullista grilliruokaa ja kahvia. Annokset ovat suuria, asiakaspalvelu huippuluokkaa ja ympäröivä maisema lumoava. Täällä voit nauttia mukavasta päivästä perheesi kanssa. Grillikioski on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 11-20.

Löydä kaikki suositut grillit Raahesta

Löydä oma suosikki grillikioski Raahe Guiden esittelemistä grillikioskeista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma grillikioskiisi! Katso kaikki grillit Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi grilli. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki grillikioski Raahe keskusta, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki grillikioskisi jo tänään!