raahe yritykset

Raahen Yritykset – Yritysrekisteri

Hakemistostamme löydät mm. seuraavat tiedot:

• Alueen yritykset
• Yritysten tuottamat palvelut
• Yritysten yhteystiedot
• Yritysten sijainti kartalla

Yrityksiä voi rekisteristä hakea vapaasanahaulla, joka kohdistuu yrityksen nimeen, tuotteisiin ja palveluihin tai voit hakea yrityksiä esimerkiksi yrityksen toimialan (TOL 2008 -luokitus) tai Y-tunnuksen perusteella.

Yrittäjä: Päivitä yhteystietosi

Ota yhteyttä, jos yritystietosi kaipaavat päivittämistä tai sinulla on kysyttävää yritysrekisteristä. Toivomme myös yrityksien olevan aktiivisia omien tietojensa ajan tasalla pitämisessä. Jos oma yrityksesi ei vielä ole rekisterissä tai haluat päivittää tietojasi, voit tehdä sen yritystietolomakkeella.

Muuttuneet yritystiedot voit lähettää helposti suoraan yritystietolomakkeella.

Tällä sivulla näkyy Raahen yritysrekisteri, joka auttaa asukkaita ja matkustajia löytämään tarvitsemansa palvelun helposti ja nopeasti. Lisäksi se jakaa yritysten tarjouksia luoden jakelukanavan, joka yhdistää asiakkaat ja palveluntarjoajat. Riippumatta siitä, haluatko tietää missä on kaupungin suurin ruokakauppa vai etsiä luotettavaa hammaslääkäriä talosi läheltä tai haluat ehkä löytää parhaan talvivaatteita myyvän muotiliikkeen Raahen keskustasta tai olipa tarkoitus mikä tahansa, Raahe Guiden yritysrekisteri toimii hyvänä neuvonantajanasi.

Miksi etsiä tiettyä palvelua tai tuotetta verkosta ja saada paljon hakutuloksia, jotka saavat sinut epäröimään, kun voit käyttää Raahe Guiden yritysrekisteriä. Puhumattakaan siitä, että monet hakukoneeseen avautuvat yritykset ovat jo lopettaneet toimintansa, joten tuhlaat vain aikaa vieraillessasi heidän sivullaan. Raahe Guiden yritysrekisteri esittelee vain paikallisia yrityksiä. Ennen kuin päätät ottaa yhteyttä yritykseen tai vierailla yrityksessä, voit oppia jotain sen tarjotuista tuotteista ja muista tärkeistä tiedoista, kuten sijainnista, aukioloajoista ja yhteystiedoista.

Raahen alueella toimivien yritysten rekisterin lisäksi löydät tältä sivulta myös palveluntarjoajien ilmoituksia. Etsitpä sitten taloudenhoitajaa, putkimiestä, rakennusurakoitsijaa, maalaria tai maisemasuunnittelijaa, tämä sivu yhdistää sinut tarvittavaan yritykseen. Tämän sivun avulla voit myös pitää itsesi ajan tasalla kauppojen alennustarjouksista tai uusista tuotteista.