raahen pizzeriat

Raahen Pizzeriat

Raahe Guide esittelee Raahen parhaat pizzeriat ja jakaa raahelaisten pizzerioiden ilmoituksia ja tarjouksia raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

Etsitkö mieluisaa pizzeriaa Raahesta?

Raahe Guide listaa sinulle kaikki Raahen pizzeriat keskustassa sekä koko kaupungin alueella. Täältä löydät Raahen suosituimmat pizzeriat.

Löydä kaikki suosikki pizzeriat Raahesta

Pizzeria Alto Mare

Kätevästi Raahen keskustassa sijaitseva pizzeria on loistava ruokapaikka sekä paikallisille että turisteille. Valikoima ulottuu 36 pizzalajikkeeseen laajalla täytteillä, joista osa on maailmanlaajuisesti tunnettuja, osa perinteisiä suomalaisia vivahteita. Jos haluat lisätä ylimääräisen täytteen valittuun pizzaan, voit tehdä sen vapaasti.

Kokki muokkaa pizzan mielellään toiveidesi mukaan. Alto Maren ruokalista sisältää myös muita ruokia, kuten hampurilaisia, wingsejä, salaatteja ja jälkiruokia. Tarjolla on myös lounasbuffet, joka sisältää kebabeja, ranskalaisia perunoita, nuggetteja, salaatteja ja friteerattuja sipulirenkaita. Buffet on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11-14 ja lauantaisin klo 12-17.

Pizzeria Finlandia

Herkullinen pizza, ystävällinen henkilökunta ja hyvä ilmapiiri tekevät Finlandiasta yhden Raahen suosituimmista pizzeroista. Ravintolassa on tarjolla lukuisia pizzoja jokaiseen makuun. Jotkut niistä ovat Capriciosa, Amaricana, Mexicana, Laponia ja Marinara sekä erittäin suuri perhepizza. Lisäksi voit tilata oman pizzan sinun valitsemilla neljällä täytteellä, jos mikään menun vaihtoehdoista ei miellytä sinua. Silti sitä on vaikea kuvitella, sillä Finlandia tarjoaa yli 40 erilaista pizzaa, joiden päällä on erilaisia liha-, vihannes-, kala-, juusto- ja kastikeyhdistelmiä.

Ikonisen ruuan lisäksi ravintolassa on tarjolla muita herkullisia ruokia, kuten kebabia, hampurilaisia, broilerin pihvejä, makkaraa ja ranskalaisia perunoita sekä salaatteja. Täydennä pizzaasi muilla Finlandian herkuilla saadaksesi runsaan ja tyydyttävän aterian. Pizzeria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.30-21, lauantaisin klo 12-17 ja sunnuntaisin klo 12-21.

Manu Pizzeria

Tämä pizzeria on täydellinen paikka rentoutua rankan viikon tai Raahen löytöretken jälkeen. Omistajat toivottavat sinut tervetulleeksi rentouttavan musiikin, kodikkaan tunnelman ja ennen kaikkea herkullisen ruoan kera. Pizza on luonnollisesti ruokalistan tärkein ruokalaji, sillä erilaisia pizzoja on saatavilla ruokailuun ja take awayna.

Pizzan lisäksi voit tilata muita ruokia, kuten kebabia, salaatteja ja ranskalaisia perunoita. Ravintolassa on tarjolla myös lounasbuffet hintaan 9,90 € arkisin klo 10.30-14.00. Manu Pizzeria sijaitsee Kauppakeskus Mastossa ja on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.30-20, lauantaisin klo 11-20 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Pattijoen Pizza & Kebab

Tämä ravintola sijaitsee 6 km:n päässä Raahesta ja keskittyy kahteen pääruokaan pizzaan ja kebabiin, joita voi haluttaessa täydentää salaatilla. Ihmiset rakastavat tätä pizzeriaa sen herkullisesta ruoasta, rennosta ja lämpimästä ilmapiiristä, ystävällisestä henkilökunnasta, hyvästä laadusta ja edullisesta hinnasta.

Pizzeria sijaitsee rauhallisessa ympäristössä upeiden maaseutumaisemien ympäröimänä, joten se on loistava paikka viettää viikonloppua perheesi kanssa. Voit käydä Pattijoen Pizza & Kebabissa maanantaista torstaihin klo 10.30-21. Perjantaina ravintola on avoinna klo 22 asti. Viikonloppuisin aukioloajat ovat klo 12-21.

Esittelemme Raahen parhaat pizzeriat

Löydä oma suosikki pizzeria Raahe Guiden esittelemistä pizzerioista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma pizzeriaasi! Katso kaikki pizzeriat Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi pizzeria. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki pizzeria Raahe keskusta, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki pizzeriasi jo tänään!