raahen tapahtumajärjestäjät

Raahen Tapahtumajärjestäjät

Raahelainen tapahtumajärjestäjä tiesitkö, että voit saada lisää näkyvyyttä tapahtumillesi avullamme?

Arvoisat tapahtumajärjestäjät.

Pyrimme omalta osaltamme antamaan lisänäkyvyyttä paikallisille tapahtumille.

Kun luot tilaisuudestasi Facebook-tapahtuman organisaatiosi sivulle niin muista lisätä Raahe Guidelle rinnakkaisjärjestäjyys tai vinkkaa meille tulevasta tapahtumastasi niin voimme lisätä sen tapahtumakalenteriin ja jakaa tapahtumasi meidän sosiaalisen median kanavilla.

Hyväänkään tapahtumaan ei tule ihmisiä, jos tieto siitä ei leviä. Raahe Guide on erittäin tehokas tapahtuman näkyvyyden levittäjä ja markkinoija, sillä tapahtumavastauksen antaneet levittävät tietoa eteenpäin ja voivat helposti lisätä tapahtuman omaan kalenteriinsa.

P.S. Älä luo joka kerta uutta tapahtumapaikka vaan pyri käyttämään samaa osoitetta / sijaintia paremman näkyvyyden takaamiseksi.

Facebook tapahtuman luominen ja hallinta:
https://fi-fi.facebook.com/help/572885262883136

Kuinka peruutan tai poistan Facebook-tapahtuman?https://www.facebook.com/help/103855246372417

Tapahtumapaikan profiilisivu

Saat myös oman tapahtumapaikkasi profiilisivun verkkosivustollemme ja profiilisivullasi näkyy kaikki teidän tulevat tapahtumat sekä kirjoittamasi esittelyteksti ja yhteystietosi.

Tapahtumajärjestäjän profiilisivu

Saat myös oman tapahtumajärjestäjän profiilisivun verkkosivustollemme ja profiilisivullasi näkyy teidän kaikki tulevat tapahtumat sekä kirjoittamasi esittelyteksti ja yhteystietosi.

Esittelemme Raahen aktiivisimmat tapahtumajärjestäjät