raahen parturi-kampaamot

Raahen Parturi-Kampaamot

Raahe Guide esittelee Raahen parhaat parturi-kampaamot ja jakaa raahelaisten parturi-kampaamoiden ilmoituksia ja tarjouksia raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

Etsitkö mieluisaa parturi-kampaamoa Raahesta?

Tällä sivulla esitellään Raahen parhaiten arvostetut kampaajat ja parturit.

Esittelemme Raahen parhaat parturi-kampaamot

Men’s Saloon 23

Men’s Saloon 23 on ollut markkinoilla jo 7 vuotta ja on ilahduttanut monia miehiä siisteillä ja tyylikkäillä hiustenleikkauksilla. Henkilökunta on ystävällistä ja kokenutta ja tarjoaa nopeaa ja laadukasta palvelua. Sinun ei tarvitse varata aikaa ja odottaa päiviä, kunnes aikasi koittaa. Mene parturiin milloin haluat ja hanki heti mukava hiustenleikkaus.

Ammattitaitoiset parturit tarjoavat seuraavat palvelut: parran ja hiusten värjäys, parranajo ja hiustenleikkaus. Voit nauttia vastakeitettyä kahvia odottaessasi mukavassa odotushuoneessa. Parturi on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-18.

Ekokampaamo Hiusmeri

Tämä kampaamo tarjoaa ekologisia kampaamopalveluita koko perheelle. He käyttävät sertifioitua kosmetiikkaa, joka perustuu täysin luonnollisiin ainesosiin ja biohajoaviin materiaaleihin. Henkilökunta on täysin koulutettu ekokampauksen parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Täältä saat tyylikkäitä hiustenleikkauksia ja ekologisia hiushoitoja, jotka vahingoittavat mahdollisimman vähän päänahkaa ja hiuksia.

Lisäksi tarjolla on rentouttavaa päähierontaa ja meikkipalveluita. Kampaamossa on myymälä, josta voi ostaa ekologisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen. Kampaamo on avoinna tiistaista perjantaihin.

Hiushoitola Saksetti

Tämä kampaamo sijaitsee kätevästi Raahen keskustassa. Voit hyötyä laajasta valikoimasta hiustenhoitopalveluita koulutetulta ja asiakasystävälliseltä henkilökunnalta. Sinä valitset haluamasi hiustyylin ja kampaaja luo sen hienoimpia yksityiskohtia myöten. Saatavilla on myös miesten hiustenleikkuu ja parran muotoilu. Lisäksi, tarvitsitpa sitten lievää värisävytystä tai radikaalia hiusvärin muutosta, henkilökunta on valmiina tarjoamaan sen sinulle laadukkailla värjäystuotteilla.

Jos etsit peruukkipalveluita niin koputa rohkeasti Saksetin ovelle. Ne tarjoavat sekä keinokuituperuukkeja että luonnollisia peruukkeja. Sinua ohjataan peruukin valinnassa ja käytössä, jos kyseessä on ensimmäinen peruukin käyttökokemuksesi. Voit varata ajan verkossa tai puhelimitse. Kampaamo on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Sunnuntai on vapaapäivä.

Hiuskulma Paula Linna

Pieni ja kodikas parturi-kampaamo, jota johtaa ammattimainen kampaaja, joka tarjoaa rentoja ja hienoja hiustenleikkauksia sekä miehille että naisille. Käytetyt tuotteet ovat sertifioituja ja täyttävät kaikki laatu- ja turvallisuusstandardit, mikä ehkäisee hiusvaurioita ja pidentää kampauksen kestoa. Salonkiin pääset maanantaista torstaihin klo 9-17 ja perjantaisin klo 8-16.

Parturi-Kampaamo Brahe

Rentouttava paikka Raahen keskustassa, jossa saat maailmanluokan kampaamohoitoja kokeneilta kampaajilta. Ne tarjoavat hiustenleikkauksia, värjäyksiä, kiharahoitoja ja muita hiustenhoitopalveluja. Etsitpä sitten yksinkertaista arjen hiustyyliä tai hienostunutta hiustyyliä iltatapahtumiin, ammattitaitoinen henkilökunta täyttää vaatimukset. Muista varata aika nettisivuilla tai puhelimitse. Aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 9-17 ja lauantaisin klo 8-13.

Löydä kaikki suositut parturi-kampaamot Raahesta

Löydä oma suosikki parturi-kampaamo Raahe Guiden esittelemistä kampaamoista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma kampaajaasi! Katso kaikki parturit Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi parturi. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki Raahe kampaamo keskusta, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki parturi-kampaamosi jo tänään!