ekokampaamo-parturi hiusmeri

Ekokampaamo-parturi Hiusmeri Ky

Monet kutsuvat Hiusmerta hoivakampaamoksi.
Hiusmeressä on hyvinvointiasi tukeva rauhallinen tunnelma ja sisustus.
Liikkeessä työskennellään luonnonkosmetiikalla ja sinua palvelee koulutettu ekokampaaja Päivi Takkunen. Hiusmeri on ekologisten hiuspalveluiden tienraivaaja Raahessa. Tutustu nettisivulla tai somessa palvelutarjontaan, sekä hinnastoon.

Y-tunnus 2318138-5

hiusmeri.com

Yhteystiedot

Antinkankaantie 28, 92130 Raahe

Puh. 08 223 9730

Ajanvaraus

Missä Ekokampaamo-parturi Hiusmeri sijaitsee?

Ekokampaamo-parturi Hiusmeri

Tämä on kauneushoitola ja kampaamo, joka tarjoaa lisäksi kauneuspalveluita. Salonki tunnetaan ympäristöystävällisestä lähestymistavastaan hiusten ja ihon hoitoon käyttämällä luonnollisia yrttikosmetiikkaa ja biohajoavia materiaaleja, jotka suojaavat hiuksia eivätkä aiheuta vahinkoa ympäristölle. Koulutetut ammattilaiset tarjoavat ekokampauksia, hiustenhoitoa, päähierontaa ja meikkausta.

Etsitpä sitten kevyttä arkimeikkiä tai kirkasta meikkiä juhliin tai häihin niin Hiusmerestä saat juuri sen mitä tarvitset. He käyttävät luomusertifioitua kosmetiikkaa parantaakseen asiakkaidensa ulkonäköä. Salonkiin kuuluu myös myymälä, josta voi ostaa ekologista kosmetiikkaa ja hiustenhoitotuotteita. Kauneuden asiantuntijat opastavat sinua valinnassasi ja kertovat kuinka tuotteita käytetään.

Tämä kampaamo tarjoaa ekologisia kampaamopalveluita koko perheelle. He käyttävät sertifioitua kosmetiikkaa, joka perustuu täysin luonnollisiin ainesosiin ja biohajoaviin materiaaleihin. Henkilökunta on täysin koulutettu ekokampauksen parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Täältä saat tyylikkäitä hiustenleikkauksia ja ekologisia hiushoitoja, jotka vahingoittavat mahdollisimman vähän päänahkaa ja hiuksia.

Lisäksi tarjolla on rentouttavaa päähierontaa ja meikkipalveluita. Kampaamossa on myymälä, josta voi ostaa ekologisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen. Kampaamo on avoinna tiistaista perjantaihin.