hiushoitola saksetti

Hiushoitola Saksetti

Hiushoitola Saksetti on yksilöllinen kampaamo keskellä Raahea. Huikeita hiuksia jo toisessa polvessa. Pidämme huolta ammattitaidostamme kouluttautumalla alan huippujen johdolla.

Yhteystiedot

Kirkkokatu 37, 92100 Raahe

Puh. 08 2231122

Y-tunnus 0585186-7

saksetti.fi

Missä Hiushoitola Saksetti sijaitsee?

Hiushoitola Saksetti

Tämä kampaamo sijaitsee kätevästi Raahen keskustassa. Voit hyötyä laajasta valikoimasta hiustenhoitopalveluita koulutetulta ja asiakasystävälliseltä henkilökunnalta. Sinä valitset haluamasi hiustyylin ja kampaaja luo sen hienoimpia yksityiskohtia myöten. Saatavilla on myös miesten hiustenleikkuu ja parran muotoilu. Lisäksi, tarvitsitpa sitten lievää värisävytystä tai radikaalia hiusvärin muutosta, henkilökunta on valmiina tarjoamaan sen sinulle laadukkailla värjäystuotteilla.

Jos etsit peruukkipalveluita niin koputa rohkeasti Saksetin ovelle. Ne tarjoavat sekä keinokuituperuukkeja että luonnollisia peruukkeja. Sinua ohjataan peruukin valinnassa ja käytössä, jos kyseessä on ensimmäinen peruukin käyttökokemuksesi. Voit varata ajan verkossa tai puhelimitse. Kampaamo on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-14. Sunnuntai on vapaapäivä.