raahen leirintäalueet

Raahen Leirintäalueet

Raahen Guide esittelee Raahen parhaat leirintäalueet ja jakaa ilmoituksia ja tarjouksia Raahen leirintäalueilta raahelaisille ja matkailijoille.

Etsitkö mieluisaa leirintäaluetta Raahesta?

Raahen leirintäalueet tarjoavat loistavan tavan saada yhteys luontoon ja päästä eroon päivittäisestä stressistä. Olitpa raahelainen tai turisti niin sinulle on suuri ilo viettää aikaa jollain merenrantakaupungin viehättävistä leirintäalueista.

Löydä kaikki suositut leirintäalueet Raahesta

SF-Caravan Lohenpyrstö

Tämä meren rannalla 4 km Raahen keskustasta sijaitseva leirintäalue on monien paikallisten ja matkailijoiden rakas virkistyspaikka. Voit tehdä rauhallisia kävelylenkkejä pitkin rantaa nauttiaksesi merenrantanäkymistä tai pyöräillä upean maaseudun halki kuunnellaksesi luonnon ääniä. Alueella on ilmainen nettiyhteys ja useita sähköpisteitä. Päärakennuksesta löydät vastaanoton, keittiön kaikilla laitteilla ja astioilla sekä suihkut ja wc:t. Toisessa rakennuksessa on iso sali ja nuorisohuone.

Leirintäalueella on myös EU-turvallisuusstandardien mukainen leikkipaikka. Yhteinen sauna on käytettävissä kesäisin klo 6-21. Jos etsit yksityistä saunaelämystä, löydät tarpeitasi vastaavan perhesaunan. Jos suunnittelet pitkää oleskelua leirintäalueella niin pesukone ja kuivausrumpu ovat sinulle hyödyllisiä. Pesu maksaa 3 € ja kuivauskerta 2 €. Matkailuauto 35 €/yö. Katso heidän verkkosivuiltaan lisää hyödyllisiä tietoja.

SFC Multaranta

Leirintäalueella on nurmialue, johon mahtuu 100 matkailuautoa. Tiloissa on täysin varusteltu keittiö, suihkut, wc:t, sähkö, auton lämmitys, ilmastointi, pesula, kuivausrumpu ja joka päivä lämmitettävä perhesauna. Leirintäalue sijaitsee lähellä kirkasvetistä lähdelampea, jonka hiekkaranta on matala. Lammella on tarjolla monia aktiviteetteja, kuten polkuveneilyä, vesitrampoliinia, uintia ja sup lautailua.

Muuten voit patikoida tai pyöräillä ympäri aluetta nauttiaksesi henkeäsalpaavasta luonnosta. Voit vuokrata pyörän leirintäalueelta, jos sinulla ei ole polkupyörää. Kesäisin leiriläisiä viihdytetään tansseilla, orkesteriesityksillä ja karaokebileillä. Leirintäpaikan päivämaksu 20 €. Tältä sivulta näet koko hinnaston.

Lampinsaari Camping

Viehättävässä Lampinsaaren kylässä on leirintäalue, jossa luonnonystävät voivat viettää ihanaa aikaa perheen kanssa. Leirintäalueella on lampi, sauna, aurinkosähkö, suihkut ja wc:t. Lampi sopii erinomaisesti uimiseen kesäpäivinä. Uinnin lisäksi voit patikoida merkityillä poluilla kauniin maaseudun halki. Siellä on useita lintutorneja, joissa voit tutustua lähemmin paikalliseen eläimistöön. Älä epäröi maistaa makeita marjoja, joita alueella on runsaasti.

Kesäisin leiriläiset voivat nauttia virkistävän juoman ja kevyen aterian paikan päällä olevassa kahvilassa. Siellä on myös mökki, jossa voi yöpyä. Ristonahon Metsästys- ja Kalastusyhdistys on paikalla tarjoamassa mielekästä ohjausta metsästykseen, kalastukseen ja luonnonsuojeluun. Leirintäalue on avoinna 20. toukokuuta – 18. syyskuuta. Lampinsaaren kotisivuilta löydät leirintämaksut ja lisätietoa kylän historiasta ja palveluista.

Esittelemme Raahen parhaat leirintäalueet

Löydä oma suosikki lerintäalue Raahe Guiden esittelemistä leirintäalueista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma leirintäalueeseesi! Katso kaikki leirintäalueet Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi leirintäalue. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki leirintäalue Raahe keskusta, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki leirintäalueesi jo tänään! Raahe Guide listaa sinulle kaikki suositut leirintäalueet Raahen keskustassa sekä koko kaupungin alueella.