SF-Caravan Lohenpyrstö

SF-Caravan Lohenpyrstö

SF-Caravan Lohenpyrstö sijaitsee kauniilla merenranta alueelle Raahen Mikonkarissa. Leirintäalue tarjoaa viihtyisän ja rauhallisen ympäristön lomanviettoon. Leirintäalueelta on upea näköala merelle ja huoltorakennukset saunoineen sijaitsevat aivan rannan tuntumassa, joten voit pulahtaa aaltoihin vaikka suoraan saunan lauteilta.

Y-tunnus 2289607-1

www.lohenpyrsto.fi

Yhteystiedot

Lohenpyrstöntie 53, 92140 Pattijoki

Puh. 044 716 7803

Lohenpystön Videoesittely

Missä SF-Caravan Lohenpyrstö sijaitsee?

SF-Caravan Lohenpyrstö

Tämä meren rannalla 4 km Raahen keskustasta sijaitseva leirintäalue on monien paikallisten ja matkailijoiden rakas virkistyspaikka. Voit tehdä rauhallisia kävelylenkkejä pitkin rantaa nauttiaksesi merenrantanäkymistä tai pyöräillä upean maaseudun halki kuunnellaksesi luonnon ääniä. Alueella on ilmainen nettiyhteys ja useita sähköpisteitä. Päärakennuksesta löydät vastaanoton, keittiön kaikilla laitteilla ja astioilla sekä suihkut ja wc:t. Toisessa rakennuksessa on iso sali ja nuorisohuone.

Leirintäalueella on myös EU-turvallisuusstandardien mukainen leikkipaikka. Yhteinen sauna on käytettävissä kesäisin klo 6-21. Jos etsit yksityistä saunaelämystä, löydät tarpeitasi vastaavan perhesaunan. Jos suunnittelet pitkää oleskelua leirintäalueella niin pesukone ja kuivausrumpu ovat sinulle hyödyllisiä. Pesu maksaa 3 € ja kuivauskerta 2 €. Matkailuauto 35 €/yö. Katso heidän verkkosivuiltaan lisää hyödyllisiä tietoja.