raahen porvari- ja kauppakoulu

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu on Raahessa toimiva yrittäjähenkinen noin 400 opiskelijan oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta liiketoiminnan perustutkintoon, tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon sekä useisiin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin. Oppilaitoksen omistaa Raahen Porvari- ja Kauppakoulurahasto.

Paikallisesti Raahen Porvari- ja Kauppakoulu muodostaa nykyaikaisen oppimiskeskuksen, joka tarjoaa viihtyisän oppimisympäristön ja monipuolisia tilaratkaisuja. Perinteikkään oppilaitoksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1882, jolloin laivanvarustajaveljesten Johan ja Baltzar Fellmanin lahjoituksella käynnistettiin Suomen ensimmäinen opistotasoista koulutusta antava kauppaoppilaitos.

Y-tunnus 0189373-6

rpkk.fi

Yhteystiedot

Merikatu 2, 92100 Raahe

Puh. 08 2237 900

Meillä voit opiskella ammatin tai syventää osaamistasi ammatillisella jatkotutkinnolla ja lyhytkoulutuksissa. Osaamisen hankkimiseen on monia vaihtoehtoja. Koulutus on käytännönläheistä ja suuri osa oppimisesta tapahtuu itse tekemällä ja oikeilla työpaikoilla. Tarjoamme opiskelijoille laadukasta opetusta ja ohjausta sekä hyvät yhteydet alueen työelämään.

Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan yhteishaun tai jatkuvan haun kautta. Voit hakea yhteishaussa, mikäli olet peruskoulussa tai sinulla ei ole vielä peruskoulun jälkeistä toisen asteen tutkintoa. Jatkuva haku on tarkoitettu kaikille.

Sijaintimme