raahen autovuokraamot

Raahen Autovuokraamot

Raahe Guide esittelee Raahen parhaat autovuokraamot ja jakaa raahelaisten autovuokraamoiden ilmoituksia ja tarjouksia raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

  • Monivuokraus Korkki
  • Raahen Vuokrapalvelu Oy

Etsitkö hyvää autoa vuokralle Raahesta?

Jos tulet Raaheen lomalle tai työmatkalle niin saatat tarvita autoa ajaaksesi ympäri kaupunkia ja tutustuaksesi kaikkiin sen kauniisiin paikkoihin. Tässä on listattuna joitain autonvuokrausyrityksiä, joihin voit luottaa saapuessasi merenrantakaupunkiimme.

Esittelemme Raahen parhaat autovuokraamot

Hertz Suomi

Yrityksen toimisto sijaitsee Pattijoella Raahessa ja on avoinna autojen noutoa ja palautusta varten klo 7-16. Autokanta koostuu turvallisista, moderneista ja toimivista autoista, kuten sedaneista, perheautoista, ja sähköautoista. Jos tarvitset auton suurelle ryhmälle, voit valita pakettiauton tai minibussin.

Yritys tarjoaa lisäpalveluita ja lisävarusteita, kuten lastenistuimia ja navigointijärjestelmiä varmistaakseen, että poistut toimistosta turvallisesti ja sinulla on täydellinen matka. Voit tehdä varauksen verkossa, puhelimitse tai mennä suoraan toimistoon ja valita haluamasi auton. Voit maksaa varauksen yhteydessä tai auton noudettaessa.

Huomaathan, että henkilökunta on toimistolla vain aamupäivällä, jos heillä on ennakkovaraus. Joten jos et varaa niin on olemassa vaara, että autonvuokraustoimisto suljetaan, jos menet aamulla. Hertz tarjoaa leasingratkaisuja niille, jotka aikovat viettää pidempään Raahessa. Valitsemalla MiniLeasing-vaihtoehdon voit käyttää leasing-autoa kuukauden ajan.

Monivuokraus Korkki

Yritys keskittyy autonrenkaiden ja vanteiden, pienkoneiden, erityyppisten autojen laitteiden sekä autojen huolto- ja korjaustyökalujen vuokraukseen. Heillä on laaja valikoima autonosia ja työkaluja, joten autosi merkistä ja mallista riippumatta löydät varmasti sopivat komponentit. Kaikki renkaat, vanteet, varusteet ja työkalut täyttävät turvallisuus- ja laatustandardit ja niillä on takuu. Yrityksen toimisto sijaitsee osoitteessa Hitsarinkatu 1 ovi B2, 92120 Raahe ja on avoinna ma-pe klo 12-18.

Raahen Vuokrapalvelu Oy

Yhtiö tarjoaa monipuolisia vuokrauspalveluita. Voit vuokrata nykyaikaisen Citroën-pakettiauton tavaroiden tai suurten ryhmien kuljettamiseen. Pakettiauto toimii dieselillä, siinä on ilmastointi ja maksimikantavuus 1300 kg. Lisäksi voit vuokrata auton varusteita kohtuulliseen hintaan, mukaan lukien perävaunut, katoskärryt ja paljut.

Katoskärryn kantavuus on 520 kg ja perävaunun 2000 kg. paljuun mahtuu 5-8 henkilöä ja siinä on 30 kW kiuas, joka tarjoaa lämmitysajan 1,5-3 tuntia riippuen veden alkulämpötilasta. Voit myös vuokrata matkailuvaunun, jossa on 5 hengen vuoteet, lämmitin, kaasuliesi, keittiökaappi, pesuallas, ruokapöytä, jääkaappi ja wc.

Lisäksi yritys vuokraa maantiivistäjää, pensasleikkuria, otsonaattoria ja tekstiilipesuria, jotka kaikki ovat täysin toimintakunnossa. Muista käydä yrityksen verkkosivuilla tarkistaaksesi hinnaston. Sivustolta löydät myös teknisiä tietoja pakettiautosta ja varusteista, yrityksen yhteystiedot ja vuokraehdot.

Löydä pakettiauton tai autonvuokraus yritys Raahesta

Löydä oma suosikki autovuokraamo Raahe Guiden esittelemistä autonvuokraajista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma autovuokraamoosi! Katso kaikki autovuokraamot Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi autovuokraamo. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka autonvuokraus Raahe keskusta tai pakettiauton vuokraus, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki auton vuokraus yrityksesi jo tänään!