hertz pattijoki

Hertz

Hertz on tunnettu autovuokraamo, joka vuokraa autoja maailmanlaajuisesti ja Suomessa valtakunnallisesti. Varaukset verkkosivuilta tai varauspalvelusta.

Avoinna:

Ma – Pe klo 07.00 – 16.00

Yhteystiedot

Lappastentie 8, 92140 Pattijoki

Puh. 020-5552800

www.hertz.fi

Missä Hertz sijaitsee?

Hertz Suomi

Autovuokraamo sijaitsee Pattijoella Raahessa ja on avoinna autojen noutoa ja palautusta varten klo 7-16. Autokanta koostuu turvallisista, moderneista ja toimivista autoista, kuten sedaneista, perheautoista, ja sähköautoista. Jos tarvitset auton suurelle ryhmälle, voit valita pakettiauton tai minibussin.

Yritys tarjoaa lisäpalveluita ja lisävarusteita, kuten lastenistuimia ja navigointijärjestelmiä varmistaakseen, että poistut toimistosta turvallisesti ja sinulla on täydellinen matka. Voit tehdä varauksen verkossa, puhelimitse tai mennä suoraan toimistoon ja valita haluamasi auton. Voit maksaa varauksen yhteydessä tai auton noudettaessa.

Huomaathan, että henkilökunta on toimistolla vain aamupäivällä, jos heillä on ennakkovaraus. Joten jos et varaa niin on olemassa vaara, että autonvuokraustoimisto suljetaan, jos menet aamulla. Hertz tarjoaa leasingratkaisuja niille, jotka aikovat viettää pidempään Raahessa. Valitsemalla MiniLeasing-vaihtoehdon voit käyttää leasing-autoa kuukauden ajan.