raahe harrastukset

Harrastukset Raahessa

Raahe Guide näyttää parhaat harrastukset sekä harrastuspaikat raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

Palveluntarjoajia voi hakea vapaasanahaulla, joka kohdistuu palveluntarjoajan nimeen ja palveluihin tai voit hakea palveluntarjoajia esimerkiksi Y-tunnuksen perusteella.

Palveluntarjoaja: Päivitä yhteystietosi

Ota yhteyttä, jos yhteystietosi kaipaavat päivittämistä tai sinulla on kysyttävää Raahen harrastusmahdollisuuksista. Toivomme myös palveluntarjoajien olevan aktiivisia omien tietojensa ajan tasalla pitämisessä. Jos oma palvelusi ei vielä ole rekisterissä tai haluat päivittää tietojasi, voit tehdä sen lomakkeella.

Muuttuneet yhteystiedot voit lähettää helposti suoraan viereisellä lomakkeella tai jos käytät mobiilaitetta niin löydät lomakkeen sivun alaosasta.

Mitä kaikkea Raahessa voi harrastaa?

Etsitkö mieluisaa harrastusta Raahesta?

Raahe on elinvoimainen ja urheiluystävällinen kaupunki, jossa voit nauttia monipuolisesta liikuntapalvelujen ja luontoäidin tarjoamasta virkistystoiminnasta. Raikas ilma, kristallinkirkas vesi ja vihreä metsä muodostavat täydellisen ympäristön uimiseen, patikointiin, kalastukseen, melontaan, snorklaukseen, hiihtoon ja fatbike-retkiin. Luontotarjonnan lisäksi Raahessa on monia urheilu- ja virkistysmahdollisuuksia, jotka soveltuvat keilaukseen, yleisurheiluun, jääkiekkoon, luistelemiseen, frisbeegolfiin, kuntoiluun ja pelailuun. Voit vapaasti valita suosikkiharrastuksen ja harjoittaa sitä koko päivän.

Löydä kaikki suositut harrastukset Raahesta

Talviharrastukset

Jos olet talviurheilun ystävä, Raahesta löytyy sinulle harrastusmahdollisuuksia. Jäähallia voi käyttää luistelemiseen ja jääkiekkoon. Lähistöllä on kattamaton kaukalo, jossa voit pelata jääkiekkoa talvella ja rullakiekkoa kesällä. Lisäksi ympäri kaupunkia on useita moottorikelkkareittejä ja hiihtomökkejä, joissa voit viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa seikkailunhaluisesti.

Vesiharrastukset

Jos olet rakastunut vesiaktiviteetteihin niin sinulla on vapaa pääsy lahdelle, jossa voit uida, snorklata, meloa ja viettää aikaa rannalla. Nauti lukuisista kalastuspaikoista kaupungin rannikolla ja saaristossa. Vuokraa risteilyvene vieraillaksesi Raahen saariston kauneimmilla saarilla. Vesipekan urheilukeskuksen uimahalli pitää ovensa auki sisäuintia harrastaville. Voit mennä sinne vaikka joka päivä ja harjoitella suosikkiurheiluasi ilman huolta säästä.

Ulkoharrastukset

Raahen ympäristössä on yhdeksän ulkotenniskenttää, kuten Pattijoki, Vihanti ja Lampinsaari, joilla voit kehittää tennistäitojasi ja rentoutua rankan päivän jälkeen. Vieraile frisbeegolfpuistossa ja pidä hauskaa heittämällä frisbeetä. Kilpaile ystäviesi kanssa tai yritä rikkoa oma ennätys. Koivulouton urheilukenttä on täydellinen paikka yleisurheilun harjoitteluun sekä yleisurheilulajeihin. Kaupungissa on myös useita jalkapallokenttiä. Jalkapallohalli Arina Areenalla voi kuitenkin pelata myös sisäjalkapalloa. Kenttä on monipuolinen, joten voit harrastaa erilaisia yksilö- ja joukkuelajeja.

Sisäharrastukset

Raahessa voi pelata myös biljardia. Raahen tanssiklubi tarjoaa tanssitunteja, jotka auttavat sinua lievittämään stressiä ja pitämään sinut hyvässä kunnossa. Pulju skeittihalli toivottaa tervetulleeksi rullalautailijat ja yksinkertaisesti kaikki, jotka haluavat kokea adrenaliinin.

Kuntokeidas Vesipekka on monikäyttöinen koko perheen virkistyskeskus, joka tarjoaa monipuolista toimintaa. Siellä on suuria uima-altaita, lastenaltaita, hieronta-altaita sekä vesiliukumäkiä. Lisäksi siellä on keilahalli sekä lentopallo- ja sulkapallohalli, jotka ovat loistava paikka viettää päiväsi perheen kanssa. Keskuksessa on myös solarium, kylpylä ja höyrysauna, jossa kehostasi pidetään huolta. Koska Raahe on urheilukaupunki, se on täynnä kuntosaleja. Voit vapaasti valita itsellesi parhaiten sopivan kuntosalin, jossa on paras sijainti, parhaat laitteet ja henkilökohtaiset valmentajat.

Esittelemme Raahen parhaat harrastukset

Löydä oma suosikki harrastus Raahe Guiden esittelemistä harrastuksista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma harrastukseesi! Katso kaikki harrastukset Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi harrastus. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki harrastukset Raahe keskusta, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki harrastuksesi jo tänään!