kuntokeidas vesipekka uimahalli

Kuntokeidas Vesipekka – Uimahalli

Kuntokeidas Vesipekka on terveysliikuntakeskus, joka tuottaa asiakkailleen hyvää oloa, elämäniloa ja hyvinvointia laadukkailla liikunta- ja oheispalveluilla.

Avoinna:
Ma 6.00 – 21.00
Ti 7.45 – 21.00
Ke 6.00 – 21.00
To 7.45 – 21.00
Pe 7.45 – 20.00
La 10.00 – 18.00
Su 10.00 – 16.00

www.vesipekka.fi

Y-tunnus 1791817-6

Yhteystiedot

Uimahallintie 8, 92100 Raahe

Puh. +3588221474

Missä Kuntokeidas Vesipekka sijaitsee?

Raahen uimahalli

Kuntokeidas Vesipekka on suuri uimahalli Raahessa, jossa voi harrastaa uintia, keilailua ja muuta vapaa-ajan toimintaa. Uimahalli sopii niin aikuisille kuin lapsille. Siellä on useita uima-altaita, höyrysaunat, liukumäki, hyppytorni, kuntosali, keilahalli ja pallourheiluareena. Siellä on myös kahvila, joka on avoinna ympäri viikon.

Uintiosasto

Uimaosastolla on 25-metrinen kuntoallas, jonka enimmäissyvyys on 1,4 metriä ja 25-metrinen syväallas, jonka enimmäissyvyys on 3,9 metriä. Molemmissa altaissa on viisi rataa. Siellä on myös 3 metrin hyppytorni ja kaksi uima-allasta lapsille. Matala kahluuallas on 20 cm syvä ja lastenallas on 0,75 metriä syvä. Vesirata on suunniteltu yli 6-vuotiaille uimataitoisille lapsille. He voivat kiivetä, hypätä, ylittää esteitä ja laskeutua liukumäestä. Saunan ystäville on tarjolla höyrysaunat ja tavalliset saunat.

Jos olet uusi uinnin parissa tai haluat perehdyttää lapsesi tähän lajiin niin keskus tarjoaa uimatunteja aikuisille ja lapsille. Tarjolla on myös uintitunteja vauvoille ja taaperoille. Ohjaajat ovat suorittaneet Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vauva- ja perheuinnin ohjaajakurssin, jotta voit olla varma vauvasi turvallisuudesta.

Kuntosali

Vesipekassa on myös tilava ja moderni kuntosali, joka on varustettu huippulaadukkailla laitteilla. Jos olet aloittelija niin voit palkata itsellesi henkilökohtaisen valmentajan, joka opastaa sinua kuntosaliharjoittelussa ja räätälöi sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin. Pyynnöstäsi he voivat luoda sinulle myös ravitsemusohjelman. Tämä nopeuttaa palautumistasi harjoittelusta ja lisää lihasten kasvua.

Kuntosalitunnille voit valita yksi- tai kaksiosaisen ohjelman. Edellinen käsittelee koko kehon harjoittelua yhden harjoituksen aikana. Jälkimmäinen sisältää kaksi harjoitusta, joissa harjoittelet ensin alavartaloasi ja sitten ylävartaloasi erillisessä harjoituksessa.

Keilailu

Jos olet intohimoinen keilailun harrastaja niin voit vierailla nelirataisella keilaradalla. Voit keilata yksin, pareittain tai ryhmässä. Keilailumaksu sisältää muun muassa kengät ja pallot. Voit vuokrata keilaradan myös yksityistilaisuuksiin.

Pallourheiluareena

Jos haluat nostaa sykettäsi ja hikoilla kunnolla tai vain viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa niin voit pelata erilaisia urheilulajeja pallohallissa. Se sopii tennikseen, sulkapalloon, lentopalloon ja salibandyyn. Lipputoimistosta voi vuokrata urheiluvälineitä.

Varaukset

Jos haluat varata ajan niin sinun tulee tehdä varaus etukäteen. Voit tehdä sen sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Jos haluat ottaa uintitunteja tai henkilökohtaista kuntosaliopastusta niin sinun tulee soittaa suoraan ohjaajalle/valmentajalle. Keskus on avoinna ympäri viikon aamusta myöhään iltaan. Jokaisella osastolla on omat aukiolo- ja sulkemisaikansa.