raahentienoon golf

Raahentienoon Golf

Raahentienoon Golf tarjoaa loistavalla lay-outilla suunnitellun kentän, jonka hyvin sijoitetut esteet antavat sopivan haasteen golfin harrastajille.

Pelikausi alkaa yleensä jo keväällä ja päättyy vasta syksyllä. Valoisat kesäyöt mahdollistavat läpi yön pelaamisen kesä–heinäkuussa.

Yhteystiedot

Raahentie 151, 92320 Siikajoki

Puh. 044 971 1156

rtg.fi

Y-tunnus 0815374-9

Missä Raahentienoon Golf sijaitsee?

Raahentienoon golfkenttä sijaitsee Siikajoen kylän lähellä noin 20 km Raahesta. Pääosin sitä hallitsee tasainen maasto, mutta siellä on myös vesiesteitä ja hiekkabunkkereita, jotka ovat kokeeksi kokeneellekin golfaajalle. 18-reikäinen puistoalue on jaettu kahteen 9-reikäiseen osaan.

Ensimmäinen avattiin vuonna 1990 ja on tilavampi, mikä tekee siitä loistavan paikan taitaville pelaajille, jotka pystyvät lyömään kauempaa. Kapeampi osa avattiin vuonna 2005 metsäiseen ympäristöön. Se on aloittelijoiden suosikkipaikka. Sitä käytetään myös koulutustarkoituksiin.

Pelikausi kestää alkukeväästä myöhään syksyyn. Kesä- ja heinäkuussa voit pelata valoisten kesäöiden ansiosta koko yön. Tavallisina kuukausina golfklubi on avoinna klo 10-18. Palveluihin kuuluvat golfkärryt, vaunut, pukuhuoneet ja sauna. Lisäksi kurssin lähellä on ravintola, jossa voit nauttia välipalan tai aterian rennossa ilmapiirissä.

Täältä löydät erilaisia golftarvikkeita. Ravintola on avoinna joka päivä klo 10-18. Koska monet ihmiset voivat olla halukkaita pelaamaan golfia, sinun on parempi varata peliaika etukäteen. Kaikilla pelaajilla tulee olla vihreä kortti. Pukuhuoneiden, vaunujen ja saunan käyttö on ilmaista. Vuokramailoja on saatavilla tilauksesta Caddiemasterin kautta.