raahen vuokrapalvelu

Raahen Vuokrapalvelu Oy

Raahen Vuokrapalvelu on monipuolinen autovuokraamo Raahesta, joka tarjoaa vuokralle mm. pakettiautot, trailerit, kuomukärryt ja paljut.

Avoinna:

Ma – Pe klo 08.00 – 17.00

Yhteystiedot

Alangonkuja 8 B, 92140 Raahe

Puh. 050-5207905

www.raahenvuokrapalvelu.fi

Missä Raahen Vuokrapalvelu sijaitsee?

Raahen Vuokrapalvelu Oy

Autovuokraamo tarjoaa monipuolisia vuokrauspalveluita. Voit vuokrata nykyaikaisen Citroën-pakettiauton tavaroiden tai suurten ryhmien kuljettamiseen. Pakettiauto toimii dieselillä, siinä on ilmastointi ja maksimikantavuus 1300 kg. Lisäksi voit vuokrata auton varusteita kohtuulliseen hintaan, mukaan lukien perävaunut, katoskärryt ja paljut.

Katoskärryn kantavuus on 520 kg ja perävaunun 2000 kg. paljuun mahtuu 5-8 henkilöä ja siinä on 30 kW kiuas, joka tarjoaa lämmitysajan 1,5-3 tuntia riippuen veden alkulämpötilasta. Voit myös vuokrata matkailuvaunun, jossa on 5 hengen vuoteet, lämmitin, kaasuliesi, keittiökaappi, pesuallas, ruokapöytä, jääkaappi ja wc.

Lisäksi yritys vuokraa maantiivistäjää, pensasleikkuria, otsonaattoria ja tekstiilipesuria, jotka kaikki ovat täysin toimintakunnossa. Muista käydä yrityksen verkkosivuilla tarkistaaksesi hinnaston. Sivustolta löydät myös teknisiä tietoja pakettiautosta ja varusteista, yrityksen yhteystiedot ja vuokraehdot.