risteilylle

Miten Pukeutua Risteilylle

Riippuen siitä minkä tyyppiselle risteilylle menet ja minne olet menossa sinun on varmistettava, että pakkaat oikeantyyppiset vaatteet. Tässä on joitain asioita, jotka saatat haluta ottaa mukaasi risteilylle:

Muodollinen vaatetus

Useimmilla risteilyillä on vähintään yksi muodollinen ruokailuilta, joten sinun kannattaa varmistaa, että pakkaat mukaan jotain sopivaa. Pitkä mekko tai hame ja toppi sopivat naisille miehille smokki on hyvä idea.

Istuvat vaatteet

Vaikka ilta ei olisikaan muodollinen sinun odotetaan pukeutuvan kauniisti illalliselle, jos syöt pääruokasalissa. Jotain, jota saatat käyttää työasioissa olisi sopiva ei shortseja tai farkkuja.

Arkinen vaatetus

Jälleen riippuen siitä minne menet haluat varmistaa, että sinulla on vaatteita, joita voit käyttää laivalla. Uimapuku, shortsit, mukavat kengät, lyhythihaiset topit ja peitto sopivat lämpimiin kohteisiin. Jos olet menossa jonnekin viileämpään ilmastoon, kuten Itämerelle sinun kannattaa ottaa mukaan farkut, collegepaidat ja takit.

On aina hyvä idea tarkistaa matkatoimistoltasi mikä on laivan pukeutumiskoodi, jotta viihtyisit ja sovit kaikkien muiden joukkoon. Mikään ei ole pahempaa kuin tuntea olonsa noloksi, koska et tuonut oikeaa vaatetusta. Kun olet valmistautunut oikein voit nauttia risteilystäsi etkä ole huolissasi siitä, että käytät vääriä vaatteita.

Risteilylaivan etiketti

Muista risteilyllä ollessasi, että matkustat monien muiden ihmisten kanssa ja tekemäsi toiminta voi vaikuttaa heihin. Emme koskaan tiedä, kuinka sanomisemme, tekemisemme tai pukeutumisemme voi vaikuttaa muihin ihmisiin. Tässä muutamia vinkkejä, jotta risteilystä on iloa kaikille.

Pukeudu sopivasti

On tärkeää tietää etukäteen, millainen pukukoodi tulee olemaan iltaisin laivalla. Jos aterioilla on pukukoodi varmista, että noudatat sitä. Jos pukeudut sopimattomasti tunnet olosi epämukavaksi samoin kuin muut ruokailijat.

Ole kohtelias

Kaikki haluavat istumaan, mutta kun ihmiset säästävät tuoleja jatkuvasti ihmisille, jotka voivat tulla tai eivät tule lainkaan ravintolaan,se vie istumapaikkoja pois niiltä, jotka haluavat käyttää niitä. Älä varaa tuoleja enempää kuin on tarpeen, jotta kaikilla on mahdollisuus saada istumapaikka ja se on kaikille reilua. Tämä on yksi suurimmista ongelmista laivoilla.

Tupakointi

Varmista, että tupakoiessasi poltat tupakointiin merkityillä alueilla. Laivalla saattaa olla ihmisiä, jotka ovat allergisia savulle, eikä ole reilua vaarantaa heidän terveyttään.

Hyvä nyrkkisääntö on ajatella asioita, jotka saavat sinut epämukavaksi toisten ihmisten suhteen ja varmista, että tekemäsi toiminta ei vaikuta muihin samalla tavalla. Kun ihmiset kunnioittavat toisiaan kaikki viihtyvät paremmin ja nauttivat lomastaan. Kutsumme sinut myös tutustumaan Raahen risteilyihin.

Katso myös

bosnia ja hertsegovina

Matkavinkkejä Bosnia ja Hertsegovinaan Matkustamiseen

Bosnia ja Hertsegovina on Balkanin maa, joka rajoittuu Serbiaan, Kroatiaan ja Montenegroon. Koska se on …