risteilyllä

Pysy Risteilyllä Turvassa

Parhaallakin risteilyllä on aina ihmisiä, joiden aikomukset eivät ole kunnioitettavia. Noudata näitä yksinkertaisia ohjeita, jotta et joutuisi uhriksi ja pysyt turvassa risteilyllä.

Osallistu pelastusveneharjoituksiin

Yksi ensimmäisistä asioista, joita risteilylaivalla tapahtuu on pelastusveneharjoitus. Älä ole huolissasi sillä niitä riittää kaikille laivassa oleville. Pelastusveneharjoituksissa sinulle kerrotaan, mitä tehdä siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että laiva joudutaan evakuoimaan.

Ole tietoinen ympärilläsi olevista

Pidä juomaasi silmällä äläkä jätä sitä ilman valvontaa. Kestää vain hetken, ennen kuin joku sujauttaa siihen jotain. Ei myöskään ole hyvä idea hyväksyä juomaa henkilöltä, jota et tunne vaikka he näyttäisivät kuinka mukavilta.

Älä käytä avointen ovien politiikkaa

Älä avaa hyttisi ovea kenellekään ellet pysty varmistamaan, että he ovat keitä he väittävät olevansa. Tunne hyttisi ihimiset ja jos sinusta tuntuu epämukavalta avata ovi käytä vaistoasi. On parempi olla väärässä ja turvassa kuin murehtia jonkun loukkaamista.

Jos epäilet jotain epäilyttävää on parempi olla varovainen. On parempi olla turvassa ja hämmentynyt kuin olla typerä ja loukkaantunut tai vielä pahempaa.

Pysy risteilyllä terveenä

Viimeinen asia, jonka haluat tehdä on sairastua lomallasi, joten tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että pysyt terveenä risteilylläsi.

Rokotukset

Jos olet lähdössä risteilylle varmista, että olet rokotettu kaikkia tunnettuja sairauksia vastaan, joihin saatat joutua kosketuksiin määränpäässäsi.

Lääkkeet

Jos käytät lääkkeitä muista ottaa ne mukaasi. Varmista, että otat alkuperäisen purkin mukaasi siltä varalta, että lääkkeidesi laillisuudesta tulee epäselvyyttä ja että siihen on merkitty nimesi ja annostus.

Lepo

Jotain mitä ihmiset unohtavat tehdä lomalla on valitettavasti levätä. He pääsevät j’nnittävälle matkalle ja haluavat kokea kaiken mahdollisen saadakseen vastinetta rahoilleen. Mutta kun olet väsynyt olet alttiimpi sairastumaan, joten anna kehollesi aikaa toipua.

Katso mitä syöt

Muista säilyttää risteilyllä suositeltu hedelmien ja vihannesten päiväannos äläkä syö vain kokoajan kaloripitoista ruokaa. Risteilyillä on paljon houkuttelevia herkkuja, mutta kehosi kapinoi ellei se ole tottunut sellaiseen ruokaan.

Käytä maalaisjärkeä

Juo pullotettua vettä ja pese kädet usein. Tämä ennen kaikkea auttaa sinua pysymään terveenä matkallasi.

Toivottavasti opit jotain uutta näistä vinkeistä ja haluat tulla kokeilemaan Raahen parhaat risteilyt.

Katso myös

bosnia ja hertsegovina

Matkavinkkejä Bosnia ja Hertsegovinaan Matkustamiseen

Bosnia ja Hertsegovina on Balkanin maa, joka rajoittuu Serbiaan, Kroatiaan ja Montenegroon. Koska se on …