ruokailu risteilyllä

Onnistunut Ruokailu Risteilyllä

Onnistunut ruokailu risteilyllä takaa sinulle ja seurueellesi ikimuistoisen kokemuksen. Yksi asioista, joita ihmiset kuulevat eniten risteilyistä on kaikki se ruoka, jonka voit syödä ollessasi aluksella. Joillekin tämä on unelmien täyttymys. Mutta toisia se huolestuttaa ja saa heidät miettimään kahdesti risteilylle lähtöä, koska he pelkäävät lihovansa paljon.

On olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä risteilyllä ollessasi estääksesi itseäsi lihomasta paljon.

Katso mitä syöt

Vain siksi, että tarjolla on paljon asioita se ei tarkoita, että sinun täytyy syödä kaikki. Tutustu valikoimaan ja katso mitä haluat kokeilla eniten buffetissa ja varmista, että syöt myös vihanneksia ja hedelmiä.

Katso mitä juot

Muista, että juomissa on myös kaloreita ja niitä voi kertyä hyvin nopeasti. Juo paljon soodaa, vettä tai makeuttamatonta jääteetä alkoholijuomien ja virvoitusjuomien sijaan.

Käy kävelyllä

Useimmissa laivoissa on jonkinlainen kuntoilumahdollisuus, joten hyödynnä niitä. Jos et todellakaan pidä painojen nostamisesta tai kuntoilusta niin kävele laivan ympäri ja sen telakoituessa mene maihin. Tämä auttaa polttamaan syömäsi kalorit.

Jos noudatat yllä olevia vinkkejä niin ruokailu risteilyllä onnistuu ja nautit risteilystäsi enemmän ja tulet nauttimaan myös kotiin tulemisesta sillä painosi ei nouse niin paljon kuin pelkäät. Suosittelemme katsomaan myös Raahen risteilyt.

Risteilyt ja merisairaus

Yksi asia, josta ihmiset ovat huolissaan risteilylle lähtiessään on se tulevatko he merisairaaksi. Jos olet altis sairastumaan autolla matkustaessasi sinun kannattaa ehkä ryhtyä varotoimiin varmistaaksesi, että nautit matkastasi täysin siemauksin.

Jotkin ihmiset ottavat joskus lääkkeitä jotta he eivät sairastu merisairauteen. Tämä toimii hyvin, mutta yksi takaiskuista on, että lääkkeet voi aiheuttaa väsymystä mikä voi vaikeuttaa risteilystä nauttimista.

Toinen vaihtoehto, joka useimpien mielestä toimii erittäin hyvin ovat ranteisiin käytettävät nauhat. Nämä nauhat käyttävät painepisteitä ja auttavat pahoinvointiin, joka liittyy usein merisairauteen.

Yksi hienoista asioista näissä nauhoissa on se, että niihin ei liity lääkkeitä, joten sivuvaikutuksia ei ole. Nämä nauhat eivät toimi kaikille, mutta ne, jotka ovat kokeilleet niitä ja ovat todenneet ne toimivaksi ja ovat olleet erittäin tyytyväisiä tuloksiin.

Merisairaudesta kannattaa muistaa ettei sitä tapahdu kaikille eikä sen tarvitse pilata risteilyäsi. Jos päätät kokeilla nauhoja on hyvä idea antaa itsesi tottua niihin ennen risteilyä ja varmistaa, että käytät niitä ennen laivaan nousua. Älä anna merisairauden estää sinua kokeilemasta risteilyä sillä eväät itseltäsi upean kokemuksen.

Katso myös

moldova

Matkavinkkejä Moldovaan Matkustamiseen

Romanian ja Ukrainan välissä sijaitseva Moldova on pieni maa täynnä kauneutta, jota matkailijat eivät ole …