härkätorin apteekki

Härkätorin Apteekki

Härkätorin apteekki palvelee Raahen ydinkeskustassa kävelykadun varrella. Asiantuntevan palvelun ohella apteekki tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman. Terveyspisteessä pääset arkisin sairaanhoitajan vastaanotolle. Tilavassa apteekissa on helppo asioida myös lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa.

Y-tunnus 2204464-5

harkatorinapteekki.fi

Yhteystiedot

Laivurinkatu 26, 92100 Raahe

Puh. 08 2118 100

Missä Härkätorin Apteekki sijaitsee?

Härkätorin apteekki

Raahen keskustassa sijaitseva apteekki on tunnettu laadukkaista palveluistaan. Se tarjoaa runsaasti erilaisia lääkkeitä, jotka on tarkoitettu kevyiden hätätilanteiden, vaikeiden sairauksien ja harvinaisten sairauksien hoitoon. Sairaanhoitaja on paikalla arkisin tarkastamassa terveydentilasi ja ehdottamassa sinulle parhaita lääkkeitä vaivoihisi. Sinun ei tarvitse varata aikaa hoitajalle.

Härkätorin apteekissa työskentelee myös kosmetologi, joka auttaa sinua löytämään kehosi tarpeisiin parhaiten sopivat ihonhoitotuotteet. Apteekki on tilava ja ystävällinen rattaissa, rollaattorissa tai pyörätuolilla liikkuville asiakkaille. Aukioloajat arkisin klo 8-19, lauantaisin klo 9-17. Vaikka sillä ei ole verkkokauppaa, apteekki on avoinna sunnuntaisin (vain parillisina viikkoina) klo 11-17.