kauppaporvarin apteekki

Kauppaporvarin Apteekki

Kauppaporvarin apteekki tarjoaa paikallista apteekkipalvelua yli 200 vuoden kokemuksella. Olemme osa Avainapteekit-ketjua.

Apteekki on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 11-17 (vain parittomina viikkoina).

Y-tunnus 1275485-4

kauppaporvarinapteekki.fi

Yhteystiedot

Sovionkatu 12-14, 92100 Raahe

Puh. 08 213 0300

Missä Kauppaporvarin Apteekki sijaitsee?

Kätevästi kaupungin keskustassa sijaitseva Kauppaporvarin apteekki on tilava ja viihtyisä apteekki laadukkailla tuotteilla ja asiakasystävällisellä palvelulla. Se tarjoaa laajan valikoiman lääkkeitä, mukaan lukien reseptivapaat- ja reseptilääkkeet sekä kosmetiikka- ja hygieniatuotteet. Asiantunteva henkilökunta opastaa valintasi tekemisessä ja suosittelee sinulle parhaita tuotteita, jotka sopivat lääketieteellisiin tarpeisiisi ja budjettiisi.

Apteekki on tilava ja siellä on helppo tehdä ostoksia rattaiden tai pyörätuolin kanssa. Mutta jos et pääse apteekkiin henkilökohtaisesti niin voit tehdä tilauksesi verkossa ja se toimitetaan sinulle mahdollisimman nopeasti. Tilaukset voi noutaa myös apteekin aulassa sijaitsevasta 24/7 noutolaatikosta. Apteekki on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 11-17 (vain parittomina viikkoina). Verkkokauppa on käytettävissä ympäri vuorokauden.