raahen kirjastot

Raahen Kirjastot

Raahe Guide esittelee parhaat kirjastot Raahessa ja jakaa raahelaisten kirjastojen ilmoituksia ja tarjouksia raahelaisille sekä Raaheen matkustaville.

Etsitkö mieluisaa kirjastoa Raahesta?

Raahe Guide listaa sinulle kaikki Raahen kirjastot keskustassa sekä koko kaupungin alueella. Täältä löydät Raahen suosituimmat kirjastot.

Löydä kaikki suosikki kirjastot Raahesta

Raahen kaupunginkirjasto

Raahen kaupunginkirjasto sijaitsee kaupungintalon ja Kari Juvan veistospuiston vieressä. Uudistettu kirjasto tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka ulottuvat paljon kirjojen lainaamistakin laajemmalle. Sinulla on mahdollisuus liittyä Wi-Fi-verkkoon, lukea lehtiä paperilla tai sähköisessä muodossa, vierailla kotiseutuhuoneessa, jossa voit tutustua paikalliseen historiaan, nauttia taidenäyttelyistä ja kuunnella kirjallisuuden äänitteitä.

Voit myös pelata konsolipelejä kovien opiskelujaksojen välillä. Lisäksi voit käyttää tulostinta ja skanneria. Jos et pidä yhteisessä tilassa työskentelystä, voit käyttää tutkijan huonetta, joka on suunniteltu läheisyyttä ja hiljaisuutta kaipaaville ihmisille. Jos aiot työskennellä ryhmäprojektin parissa, voit vuokrata yhden kirjaston kokoushuoneista.

Pattijoen kirjasto

Kirjasto sijaitsee Pattijoella ja on osa OUTI-kirjastoryhmää. Se sijaitsee lähellä Pattasten koulua ja on helposti opiskelijoiden saatavilla. Kirjasto tarjoaa lainauspalveluita ja tietokoneita nopealla verkkoyhteydellä, joita voit käyttää ilmaiseksi. Voit lukea monenlaisia sähköisiä aikakauslehtiä ja paperisia aikakauslehtiä, tulostaa, skannata, kopioida, kuunnella musiikkia tai äänikirjoja.

Kirjastossa järjestetään säännöllisesti tarinankerrontatilaisuuksia, joihin voivat osallistua kaikki tarinankerronnasta kiinnostuneet lapset. Raahen kaupunginkirjaston asiakkaat voivat käyttää Pattijoen-kirjaston palveluita, koska he molemmat kuuluvat OUTI-kirjastoryhmään. Heillä on sama aineistokokoelma ja kirjastokortti. Samoin Pattijoen kirjaston asiakkaat voivat nauttia Raahen kaupunginkirjaston kaikista palveluista.

Vihannin kirjasto

Vihannin kirjasto sijaitsee Vihannin monitoimitalossa ja on OUTI-kirjastoryhmän jäsen. Palveluihin kuuluvat lainaus, tulostus, aikakauslehdet eri muodoissa, ilmaiset tietokoneet, ilmainen Wi-Fi ja konsolipelit. Taiteen ystävät voivat nauttia näyttelyistä, jotka vaihtuvat kuukausittain. Jos haluat pitää kokouksen, voit vuokrata kokoustilan pientä maksua vastaan.

Haapajoen kirjasto

Haapajoen kirjasto on yksi kolmesta Raahen kaupunginkirjaston toimipisteestä Raahen ulkopuolella. Se sijaitsee entisessä Alatien koulussa. Raahen kaupunginkirjastokortilla pääset Haapajoen kirjaston aineistokokoelmaan. Lisäksi siellä on tietokone, jota vierailijat voivat käyttää ilmaiseksi.

Kirjastoautot

Raahessa on kirjastobussit, jotka kulkee säännöllisesti Vihannin ja Saloisten seudulla. Saloisten kirjastoauto kiertää kylää tiistaisin vieraillessaan koulussa ja päiväkodissa. Vihannin kirjastoauto kiertää Vihannin alueella maanantaisin. Kohteita ovat muun muassa koulu, kylätalo, Lumijärvi ja kauppapiha.

Esittelemme Raahen parhaat kirjastot

Löydä oma suosikki kirjasto Raahe Guiden esittelemistä kirjastoista Raahen alueella. Katso hienot kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma kirjastoosi! Katso kaikki kirjastot Raahessa helposti yhdestä paikasta. Täältä saattaa löytyä juuri sinun unelmiesi kirjasto. Pyrimme esittelemään aina uusimmat ja houkuttelevimmat vaihtoehdot. Selaa vaikka kaikki kirjasto Raahe keskusta, oli tarpeesi mikä vain. Tee helppo haku ja löydä suosikki kirjastosi jo tänään!