hittimaatti

Hittimaatti

Hittimaatti on ajanvietteen erikoisliike, divari ja kirpputori keskellä Raahea.

Avoinna:

Ti – Pe klo 11.00 – 16.30
La klo 11.00 – 14.00

Yhteystiedot

Kauppakatu 48, 92100 Raahe

Puh. 0400-686798

myymala(at)hittimaatti.fi

Y-tunnus 0924623-4

www.hittimaatti.fi

Missä Hittimaatti sijaitsee?

Hittimaatti on nykyisin antikvariaatti, tuttavallisemmin divari joka tekee kauppaa hyväkuntoisella käytetyllä tavaralla jolla on vielä markkina-arvoa.

Tuotteet ovat usein uniikkeja ja ne voivat olla ostajalle todellisia löytöjä.

Myytävät tavarat tulevat suoraan asiakkailta joko vaihtaen tai sisäänostettuna ja ne myydään eteenpäin kuntotarkastettuna.

Vaihtaminen ja ostaminen on helppoa – tuo tarpeettomat tavarasi(*) myymälään, myös isommat erät, ja saat kuulla niille vaihtoarvon.

Tilalle ei ole pakollista ottaa mitään mutta halutessasi voit ottaa myymälästä tavaraa vaihtoarvon verran tai mikäli haluamasi tavaran arvo on korkeampi kuin vaihtoarvo maksat ainoastaan erotuksen.
Vaihtotavaran tuominen ei tietystikään ole pakollista – voit ostaa tuotteita myös tavanomaiseen tapaan.

Haluatko myydä? Sekin yleensä onnistuu mikäli tuotteesi ovat kiinnostavia kannaltamme ts. niillä on hyvä jälleenmyyntimarkkina.

Myydessäsi sinulle erityisen hyväksi kanavaksi Hittimaatin tekee kaupankäynnin vaivattomuus; saat markkinaan perustuvan korvauksen heti rahana käteen ja pääset näin isostakin tavaraerästä kätevästi kerralla eroon ilman vaivalloista av-yv-varaan-vapautan -rumbaa.

Päätuoteryhmämme ovat kirjat, sarjikset, harrastelehdet, musa, pelit ja leffat – myös muu tavara saattaa kiinnostaa joten tarjoa!

Maksuvälineet: käteinen ja yleisimmät maksukortit.