teltassa vai matkailuautossa

Retkelle Teltassa vai Matkailuautossa: Kumpi on Parempi?

Oletko kiinnostunut lähtemään retkelle teltassa vai matkailuautossa? Retkeily on Suomessa erittäin suosittu ajanviete. Yksi monista syistä, miksi retkeily on niin suosittua johtuu kaikista mahdollisuuksistasi. Yksi näistä monista vaihtoehdoistasi on päättää, miten haluat leiriytyä matkailuautossa vai teltassa.

Jos lähdet retkeilemään ensimmäistä tai jopa toista kertaa saatat olla epävarma kannattaako leiriytyä matkailuautoon vai telttaan. Tämä on päätös, jonka monet ihmiset joutuvat tekemään. Jos haluat neuvoja mitä sinun pitäisi tehdä sinun kannattaa jatkaa lukemista, sillä sekä telttojen että matkailuautojen edut ja haitat on kuvattu alla.

Teltat

Perinteisessä teltassa leiriytymisestä on monia etuja. Yksi niistä eduista on halvat kustannukset. Telttoja on saatavilla eri kokoisina, muotoisina ja tyylisinä sekä hintaisina. Telttoja voi ostaa myös useista eri vähittäiskaupoista mukaan lukien verkkokaupat. Riippuen siitä mistä katsot saatat pystyä löytämään retkeilyteltan jopa 20 tai 30 euron hintaan!

Toinen perinteisessä retkeilyteltassa retkeilyn monista eduista on kokemus. Leirintäteltat, kuten luultavasti jo tiedät ovat tavallaan pressuja. Ne antavat suojaa ulkoilmalta, mutta jättävät silti sinut tuntemaan, kuin olisit telttailemassa avoimen taivaan alla. Jos olet ulkoilun ystävä tai jos todella etsit ”telttailutunnelmaa” sinun kannattaa harkita retkeilyä perinteisessä teltassa.

Vaikka retkeileminen perinteisessä teltassa on mukavaa siinä on useita huonoja puolia. Yksi niistä huonoista puolista voi olla sateinen sää. Monet retkeilyteltat ovat vahvoja ja vedenpitäviä, mutta eivät kaikki. Jos olet epävarma siitä millainen sää on seuraavalla retkeilyseikkailullasi sinun kannattaa harkita retkeilyteltan ostamista, joka on saanut hyviä arvosteluja. Tämä voi auttaa varmistamaan, ettet herää kosteisiin yllätyksiin.

Matkailuautot

Mitä tulee retkeilyyn matkailuautossa huomaat, että myös sillä on monia etuja ja haittoja. Ehkä suurin haitta matkailuautolla retkeilemisessä on sen kustannukset. Matkailuautot ovat kalliita ostaa ja jos aiot leiriytyä pienellä budjetilla sinulla ei ehkä ole varaa ostaa omaa matkailuautoa. Tietenkin tämä mielessä pitäen sinun pitäisi kuitenkin tietää, että sinun ei todellakaan tarvitse ostaa omaa matkailuautoa. On monia yksityishenkilöitä ja yrityksiä, joilla on vuokrattavana matkailuautoja. Matkailuauton vuokraaminen ostamisen sijaan on mukava ja edullinen tapa leiriytyä tyylikkäästi.

Jos voit leiriytyä matkailuautossa voit nauttia siitä sillä monet matkailuautot näyttävät sisältä pieneltä asunnolta tai pieneltä kodilta. Asuntoautot on usein varustettu toimivalla kylpyhuoneella, keittiöllä ja televisiolla! Tämä on mukavaa, jos haluat nauttia retkeilystä samalla kun voit iloita elämän moderneista ylellisyyksistä.

Kuten aiemmin mainittiin yksi syy siihen, miksi retkeily on niin suosittua Suomessa johtuu kaikista niistä mahdollisista valinnoista joita pääset tekemään. Päätös siitä, haluatko leiriytyä matkailuautoon vai perinteiseen retkeilytelttaan on yksin sinun tehtäväsi, mutta sinun kannattaa pitää yllä mainitut edut ja haitat mielessä päätöstä tehdessäsi.

Katso myös

bosnia ja hertsegovina

Matkavinkkejä Bosnia ja Hertsegovinaan Matkustamiseen

Bosnia ja Hertsegovina on Balkanin maa, joka rajoittuu Serbiaan, Kroatiaan ja Montenegroon. Koska se on …