solden hiihtokeskus

Solden Hiihtokeskus Itävallassa

Solden on maailmankuulu hiihtokeskus, jota kutsutaan usein Itävallan laskettelun syntysijaksi. Näköalat ovat yksinkertaisesti henkeäsalpaavat ja vastakkaiset kalliovuoret ovat myös koti turisteille ympäri maailmaa, jotka vierailevat viikoittain kokemassa rinteitä, jotka eivät ole vain haastavia, mutta myös räätälöityjä tietynlaiseen pujotteluun. Solden on myös loistava paikka opetella laskettelua asiantuntevien opetusmahdollisuuksien ansiosta ja yli 20 hengen tiimi auttaa uusia laskettelijoita oppimaan ja kokeneita laskettelijoita kehittymään.

Lomakeskus sijaitsee noin 80 kilometriä Innsbruckin ulkopuolella ja 32 kilometriä Otztalista länteen. Kuten voit kuvitella, alue on omistettu laskettelulle ja hotellit ja majatalot yrittävät hyödyntää bändiään houkutellakseen uskollisia asiakkaita rinteiltä. Tämä on toiminut ja 6 500 lumilautailijaa päättää myös käydä Soldenin rinteillä viikoittain, Itävallan hiihtopääkaupunki ei osoita taantuman merkkejä.

soldenin maisemat

Laskettelutoiminnan suosion kasvaessa Soldenissa rinteitä operoivassa yrityksessä työskentelee yli 20 ohjaajaa kerrallaan, jonka ansiosta yli 1000 uutta laskettelijaa aloittaa heidän rinteillään viikoittain. Kun lumilautailun nousu houkuttelee teini-ikäistä yleisöä, Solden on yrittänyt myös mukautua tarjoamalla lähellä olevia juomapaikkoja ja klubeja, joissa lomalla olevat teini-ikäiset voivat rentoutua yöllä rankan rinteillä vietetyn päivän jälkeen. Hauskuus ja viihde ei lopu vain klubeihin tai 5 tähden hotelleihin, vaan Soldenissa on myös Solden Firework Display, joka tarjoaa 2 tuntia ilotulitusta joka toinen ilta. Ilotulitteiden ulkoasu, kun valo välähtää lumesta on yksinkertaisesti hämmästyttävä ja tämä on yksi monista syistä, miksi Solden on kuuluisa luonteestaan ja persoonallisuudestaan itävaltalaisten kollegojensa lisäksi.

Joten mitkä muut ominaisuudet erottavat Soldenin muista? Ilotulituksen alla on mahdollista lasketella ja lumilautailla. Tämä on jotain, joka ei ole houkutellut vain laskettelijoita ympäri maailmaa, vaan myös kansainvälisesti tunnettuja DJ:itä ja muusikoita, joiden mielestä Soldenin viileät ja trendikkäät rinteet ovat täydellinen paikka viettää aikaa.

sölden soelden

Yöllä laskettelu voi tuntua erittäin vaaralliselta harrastukselta, mutta minulle on vakuutettu, että vain peruspujottelut ovat sallittuja ja että yö on ensisijaisesti suunnattu lumilautailijoille, jotka eivät kulje niin pitkää etäisyyttä laudalla. Itävallan Soldenin rinne on isännöinyt monia tapahtumia maailmanlaajuiselle ja eurooppalaiselle yleisölle ja aivan kuten oli odotettavissa, yleisö ja kilpailijat nauttivat tapahtumasta.

Lumilautailun nousun myötä upeat hiihtopaikat, kuten Solden, tekevät hyvää työtä myös laskettelun ylläpitämiseksi. Toivottamalla lumilautailuyhteisön avosylin tervetulleeksi voimme nähdä yhtenäisyyden urheilulajien välillä Soldenissa ja näemme myös miten nuoremmat lapset altistuvat laskettelulle, valitsemalla lumilautailun ja näkevät sen omakseen.

Olitpa pieni lapsi tai aikuinen, olet sitten lasketellut tai lumilautaillut aiemmin, Solden on paras paikka Euroopassa ja kaikkialla maailmassa lasketteluaktiviteetteihin virkistys- ja kilpailutasolla. Syvän lumen ja kiinteän rakenteen ansiosta suosittelen Soldenia kaikille.

Hiihtohissi on hiljattain asennettu, mikä tekee siitä erittäin sujuvan ja mukavan. Hissi kattaa yli 30 kilometriä ja äänestettiin kolmanneksi parhaaksi hiihtohissiksi koko maailmassa. Erinomaisen majoituksen ja maailman parhaiden lumilautailu- ja laskettelumahdollisuuksien joukossa, suosittelen Soldenia kaikille, jotka haluavat kokea laskettelun ensimmäistä kertaa tai jotka haluavat viedä laskettelunsa uudelle tasolle haastavan pujottelun kautta.

Katso myös

bosnia ja hertsegovina

Matkavinkkejä Bosnia ja Hertsegovinaan Matkustamiseen

Bosnia ja Hertsegovina on Balkanin maa, joka rajoittuu Serbiaan, Kroatiaan ja Montenegroon. Koska se on …