kutsu työhaastatteluun

Kuinka Saada Kutsu Työhaastatteluun

Kutsu työhaastatteluun on aina osoitus onnistuneesti työhakemuksesta. Kun olet lähettänyt työhakemus ja ansioluettelon niin seuraavaksi työnantaja yleensä soittelee sinulle ja pyrkii haastattelun avulla testaamaan kommunikointitaitojasi. Voit pitää hyvänä merkkinä sitä, että useat työnantajat kutsuvat työhaastatteluun yleensä päivässä. Tämä tarkoittaa, että he olivat todella vaikuttuneita lähettämistäsi asiakirjoista, joten sinä ansaitset henkilökohtaisen yhteydenoton ja mahdollisuuden esittäytyä työhaastattelussa.

Ansioluettelot voivat esitellä yksilön erittäin hyvin. Suurin osa työnantajista sanoo, että hakijat, joiden ansioluettelot läpäisevät vaatimukset kutsutaan ehdottomasti työhaastatteluun. Tässä on joitain ansioluettelovinkkejä, jotka antavat sinulle paremman mahdollisuuden saada kutsu työhaastatteluun.

Tavoitteet

Tehtävä, josta hakija on kiinnostunut tulee sijoittaa heti ansioluettelon alkuun. Tämän asettaminen tavoitteeksi osoittaa, että hakija on todella motivoitunut ja urasuuntautunut ja kertoo rekrytoijalle, että hakija tietää mikä on juuri hänelle täydellinen ura.

Voimasanat

Yksi parhaista tavoista saada työnantajien huomio on käyttää voimakkaita sanoja, jotka ilmaisevat hakijan vahvoja ominaisuuksia.

Luettelomerkit

Luettelomerkit kiinnittävät työnantajan katseen nopeasti. Käytä näitä eriteltäessä saavutuksia, uran kohokohtia, tunnustuksia, pätevyyksiä sekä taitoja ja kiinnostuksen kohteita. Luettelomuodossa olevat sanat pakottavat työnantajan lukemaan annetut tiedot. Ne luovat myös enemmän tilaa paperille, jolloin hakemuslomakkeesta tai ansioluettelosta tulee erittäin siisti ja asiallinen.

Hae yhteen tehtävään kerrallaan

Varmista, että ansioluettelo on hyvin kohdennettu. Hae vain tiettyä tehtävää yhdessä yrityksessä tai organisaatiossa. Älä lähetä ansioluetteloita, joissa on eri kiinnostuksen kohteita ja erilaisia haettuja tehtäviä kerralla. Tämä tulee olemaan täydellistä ajanhukkaa.

Kysy ammattilaisen apua

Ansioluettelot kirjoitetaan useasti asiantuntijoiden avulla, jotka näkevät hakijan vahvuudet ja mahdollisuudet.

Noudata ohjeita

Vaikuttavan ansioluettelon laatimisen lisäksi noudata ja lue huolellisesti kaikki erityisohjeet, kuten kuinka monta merkkiä on varattu tietylle vastaukselle tai kuinka monta sanaa vastauksessa saa olla. Muista, että tämä on myös testi, jolla nähdään kuinka hyvin hakija pystyy noudattamaan yksinkertaisia sääntöjä.Sen ei tarvitse vain seurata vaiheita vaan hakemuslomakkeen tulee myös olla siisti. Myös käsialaa katsotaan ja mustan kynän käyttö lisää huomattavasti vastauksen muodollisuutta. Mahdollisuuksien mukaan älä koskaan käytä huonolaatuista paperia tai taita ja taivuta hakemuslomaketta ja paperia.

Ole perusteellinen ja rehellinen

Kun vastaat niin älä jätä tyhjiä kohtia, ellei se todella ole välttämätöntä. Ole rehellinen kaikissa vastauksissa, mutta tämä ei tarkoita, että sinun on annettava täydellinen tai perusteellinen vastaus jokaiseen kysymykseen. Mukauta vastaukset aina haettavaan työhön. Kerro vain osaamasi taidot ja kyvyt, joista on hyötyä uudelle yritykselle tai työnantajalle. Huolehdi kuitenkin siitä, että annetuista vastauksista käy ilmi, miksi olet pätevämpi kuin muut hakijat.

Referenssit

Valitse referenssejä, jotka voivat tarjota hakijalle objektiivisen kuvan ja tiedot. Opettajat, ystävät ja aiemmat työnantajat voivat olla riittävän halukkaita ja rehellisiä antamaan nämä tiedot. Hakemuslomakkeen tulee olla yhdenmukainen ansioluettelon kanssa.

Koska monet työnantajat tarkastavat hakijan hakulomakkeessa ja ansioluettelossaan antamat tiedot on niiden oltava oikein ja rehellistä tietoa. He harkitsevat henkilökohtaisen työhaastattelukutsun lähettämistä näiden tietojen perusteella nähdäkseen onko heidän lukemansa totta.

Katso myös

moldova

Matkavinkkejä Moldovaan Matkustamiseen

Romanian ja Ukrainan välissä sijaitseva Moldova on pieni maa täynnä kauneutta, jota matkailijat eivät ole …