mikä on litecoin

Mikä on Litecoin?

Bitcoinit saattavat olla tällä hetkellä tunnetuin virtuaalivaluutta, mutta se ei tarkoita, että se olisi ainoa vaihtoehto. Näitä kryptovaluuttoja on kymmeniä, mukaan lukien ripple, dogecoin ja litecoin. Litecoin on arvostettu ja sitä verrataan usein kultaisen bitcoinin hopeaversioon. Monet ihmiset suhtautuvat skeptisesti eri virtuaalisiin valuuttoihin sijoittamiseen, koska ne ovat vielä lapsenkengissään, joten kannattaako käyttää rahaa litecoin-kauppaan vai ei? Jatka lukemista, sillä aiomme vastata tähän tänään.

Mitä Litecoinit ovat?

Litecoin käyttää samaa Bitcoin-protokollaa ja -tapaa rahansiirtoon, mikä tarkoittaa, että se on kokeiltu ja testattu järjestelmä. Ainoa ero on käytetty valuutta. Bitcoinin (BTC) sijasta käydään kauppaa Litecoinilla (LTC). Näiden arvo on paljon vähemmän kuin Bitcoinit, mutta niiden odotetaan nousevan. Muista, ettei Bitcoineja ollut niin kauan sitten saatavilla alle 10 dollarilla kappaleelta, mutta nyt niiden arvo on kymmeniä tuhansia.

Litecoinin louhinta

Litecoineja voidaan louhia täsmälleen samalla tavalla kuin Bitcoineja. Ne voidaan louhia CPU:lla, GPU:lla tai erillisellä laitteistolla. Litecoinien louhinta on paljon helpompaa kuin bitcoinien, koska monimutkaisuus on tällä hetkellä pienempi. Tästä huolimatta voit parantaa voittomahdollisuuksiasi liittymällä pooliin. Poolin avulla voit jakaa resurssejasi ja parantaa mahdollisuuksiasi löytää kolikkolohko, joka jaetaan sitten kaikkien pooliin osallistuvien kesken.

Kaivostoimintaa pidetään usein ilmaisena tapana saada kolikoita, mutta se ei ole läheskään ilmaista. Kaivostoiminta tarkoittaa, että tietokoneesi käyttää enemmän virtaa kuin käyttämättömänä, mikä maksaa sinulle enemmän sähköä. Sinun on myös otettava huomioon tietokoneesi lisääntynyt kuluminen, mikä saa sen rikkoutumaan nopeammin, varsinkin jos kyseessä on kannettava tietokone tai pienikokoinen tietokone. Tästä syystä monet ihmiset ovat siirtyneet litecoin-kaupankäyntiin.

Kuinka voit ansaita rahaa Litecoineilla?

Litecoinien ostamisesta ja myymisestä on mahdollista hyötyä, kunhan olet fiksu ja valmis toimimaan nopeasti. Kaikki hyödykkeet nousevat ja laskevat ajan myötä, olitpa sijoittamassa öljyyn, osakkeisiin tai puuhun, periaate on sama. Haluat ostaa kun hinta on alhainen ja myydä kun hinta on korkea. Tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta ongelmana on tietää, milloin hyödykkeen (tässä tapauksessa litecoinin) arvo on alimmillaan ja korkein. Jälkeenpäin ajateltuna voit aina nähdä tämän, mutta koskaan ei ole selvää, milloin todella käyt kauppaa.

Kuinka ostaa litecoineja?

Jos olet päättänyt, että haluat sijoittaa litecoineihin, sinun on selvitettävä, kuinka ostaa niitä. Litecoinien ostaminen verkossa on erittäin helppoa. On olemassa useita litecoin-pörssejä, joissa voit maksaa debit- tai luottokortilla saadaksesi litecoineja. Nämä talletetaan sitten litecoin-lompakkoosi, jossa voit tallentaa niitä, kunnes niiden arvo nousee. Litecoinien arvo muuttuu päivittäin, sinun on seurattava litecoinien arvoa, jotta voit parantaa mahdollisuuksiasi saada voittoa.

Kuinka saada voittoa litecoineista?

Litecoineja voidaan pitää sijoituksena, koska arvo muuttuu ajan myötä. Jos pystyt säilyttämään niitä tarpeeksi kauan, ne ovat todennäköisesti huomattavasti arvokkaampia kuin ostaessasi ne. Myymällä niitä korkeampaan hintaan voit ansaita voittoa. Normaalisti ansaitsemasi rahasumma on suurempi kuin jos laittaisit käteistä pankkisi säästötilille yhtä pitkäksi ajaksi.

Litecoin-kauppabottien käyttäminen

Litecoin-kaupan ongelmana on, että se voi viedä aikaa. On myös erittäin helppoa tulla ahneeksi ja lopulta menettää rahaa sen sijaan, että ansaitsisi sen. Litecoin-kaupankäyntibotit ovat täydellisiä tässä tapauksessa, koska niiden avulla voit asettaa tiukat säännöt litecoinien ostamiselle ja myymiselle. Botti on täysin automatisoitu ja poistaa kaiken arvaustyön ja vaikeudet litecoinien kaupankäynnistä ja voiton tavoittelusta.

Litecoineilla on monia etuja bitcoineihin verrattuna. Koska jokainen niistä on halvempi, on mahdollista sijoittaa pienempi määrä rahaa, mikä altistaa sinut pienemmälle riskille. Näiden kolikoiden arvo nousee edelleen, joten sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet tehdä voittoa. Lisäksi pitämällä bitcoineja ja litecoineja yhdessä voit monipuolistaa portfoliotasi ja tehdä siitä entistä turvallisempaa.

Katso myös

moldova

Matkavinkkejä Moldovaan Matkustamiseen

Romanian ja Ukrainan välissä sijaitseva Moldova on pieni maa täynnä kauneutta, jota matkailijat eivät ole …