youtube

Kuinka Paljon YouTube-videoilla Voi Tienata?

Kuinka saada maksuja YouTubesta? Saatko maksua videoiden lataamisesta YouTubeen? Kuinka paljon rahaa voin ansaita jokaisesta videosta?…

Nämä ovat joitakin kysymyksiä, joita ihmiset kysyvät itseltään näinä päivinä. Olemme kaikki kuulleet ihmisistä, joiden videot ovat levinneet YouTubessa, joten he ovat voineet ansaita satoja tuhansia euroja joko suoraan YouTuben kautta tai saamalla tukisopimuksia suurilta yrityksiltä.

YouTube on yksi tällainen verkkosivusto, jota Internetin käyttäjät suosivat laajasti. Tämän sivuston avulla käyttäjät voivat etsiä jännittävimpiä ja uusimpia videoita, joita he voivat katsella ja nauttia itse. Miljoonat ihmiset lataavat videoitaan YT:een säännöllisesti ja useimmat heistä eivät myöskään välitä siitä, että heille voitaisiin maksaa videoista. Mutta tosiasia, joka on otettava huomioon, on se, että tavallinen youtuben käyttäjä ei saa palkkaa videoiden lataamisesta.

Voit saada maksuja videoista ja tämä onnistuu ”YouTube Partners” -nimisen erityisen ohjelman avulla. Tämä tarkoittaa, että jos haluat YouTubelta maksun niin sinun täytyy liittyö heidän kumppaniksi. Mutta voitko sinä (keskivertokäyttäjä) todella saada maksuja YouTube-videoista ja jos saat niin missä määrin?

Aloita ansaitseminen YouTubessa

Kuinka paljon tienaat jokaisesta YouTube-videosta?

YouTube-kumppani ansaitsee yleensä noin 2,50 euroa jokaiselta tuhannelta katselukerralta, jonka hänen videonsa saa. Nyt se ei ehkä tunnu paljolta, mutta kun ottaa huomioon sen tosiasian, että tavallisella ihmisellä voi olla satoja videoita ja jokainen video saa säännöllisesti tuhansia katselukertoja, luvut tuntuvat kasvavan nopeasti.

Tämä laskelma mielessä ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi niin monet ihmiset uskovat, että voit ansaita satoja tuhansia euroja yhdestä hyvästä videosta, joka leviää viraalisti.

Nyt on tärkeää ymmärtää, että et saa rahaa suoraan YouTubesta – Google Adsense ansaitsee sinulle rahaa. Google Adsense on Googlen omistama online-mainosverkosto, joka näyttää mainoksia videoidesi yhteydessä ja mitä enemmän videoitasi katsotaan, sitä enemmän tienaat mainoksilla. Se on sama mainosverkosto, jota monet bloggaajat käyttävät saadakseen palkkaa bloggaamisesta.

Mutta ennen kuin voit alkaa näyttää Adsense-mainoksia videoidesi kanssa, sinun on ryhdyttävä YouTube-kumppaniksi.

YouTuben käytön aloittaminen

Miten voit ryhtyä YouTube-kumppaniksi?

Kuten edellä mainittiin, YouTube-käyttäjät voivat helposti ansaita rahaa YouTube -kumppaniohjelman avulla. Käyttäjien on noudatettava näitä vaiheita päästäkseen kumppaniksi:

 • Luo alkuperäisiä ja ainutlaatuisia videoita, jotka sopivat näytettäväksi YouTubessa. Tämä tarkoittaa, että pysy erossa alastomuudesta, vihapuheesta, lasten hyväksikäytöstä ja sen kaltaisista asioista.
 • Lataa vain videoita, jotka itse omistat tai sinulla on lupa ladata ja kaupallistaa ne. Älä käytä jonkun muun videota ja lataa sitä omana. Jos sinulla on video, jonka haluat ladata, mutta et ole tehnyt sitä itse niin varmista, että saat luvan alkuperäiseltä sisällöntuottajalta. Tekijänoikeuslainsäädäntö voi tulla sinulle kalliiksi, jos et noudata tätä sääntöä, puhumattakaan YouTube-tilisi poistamisesta.
 • Lataa jatkuvasti mielenkiintoisia videoita, joita monet ihmiset katsovat. Jos haluat rakentaa YouTube-kanavallesi uskollisen fanikunnan, sinun on annettava heille säännöllisesti hyviä videoita, jotta he palaavat takaisin. Ja jotta YouTube voi pitää sinut kumppanina, sinun on saatava paljon katselukertoja videoillesi.
youtubella tienaaminen

Vähimmäisvaatimukset:

 • Noudata kaikkia YouTube-kanavan kaupallistamiskäytäntöjä.
 • Kanavallasi ei ole aktiivisia yhteisön sääntöjen rikkomista koskevia varoituksia.
 • Kanavallasi on yli 4 000 voimassa olevaa julkista katselutuntia viimeisen 12 kuukauden aikana.
 • Kanavallasi on yli 1 000 tilaajaa.
 • Sinulla on kanavaasi linkitetty AdSense-tili.

Joten kun mietit, kuinka saada maksuja YouTubesta niin sinun on välttämätöntä ryhtyä YouTuben kumppaniksi ja noudattaa yllä mainittuja ohjeita.

Kuinka saada lisää katselukertoja videoille?

On olemassa muutamia tapoja saada lisää katselukertoja videoillesi. Ensimmäinen on tietysti luoda videoita, jotka voivat levitä viraalisesti ja saada paljon katselukertoja yksinään. Mutta todellisuudessa ei ole niin helppoa tehdä videota videon jälkeen, joka saa tuhansia katselukertoja. Joten miten saat enemmän katselukertoja videoillesi?

YouTube-videoiden upottaminen on loistava tapa luoda lisää liikennettä YouTube-sivullesi. Jatka sisällön lataamista ja yritä houkutella ihmiset katsomaan videoitasi. Jaa videosi sosiaaliseen mediaan. Jaa se ihmisten kanssa. Levitä sitä muualle internetissä. Älä laita videoitasi vain YouTubeen! Jakamalla linkin tai upottamalla videon internetiin lisäät mahdollisuutta tulla huomatuksi.

Yhteenveto

Kun olet läpäissyt yllä olevat vaihet niin olet valmis ryhtymään YouTube-kumppaniksi. Hae kumppanuutta kumppanisivulla niin saat maksun videoistasi.

Muista, että useimmat tavalliset ihmiset eivät voi ansaita elantoa YouTube-videoilla. Tarkoitan, että videoidesi on saatava miljoonia katselukertoja ja sinulla on oltava satoja upeita videoita saavuttaaksesi tason, jolla voit ansaita elantosi YouTuben avulla.

Tästä huolimatta, jos pystyt tekemään kunnollisia videoita ja keräämään paljon seuraajia YouTube-kanavallesi, voit ansaita kohtuullisen määrän rahaa. Itse asiassa, jos kanavastasi tulee suosittu, avautuu myös muita mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi saada palkkioita muiden yritysten mainostamisesta videoissasi, voit saada palkkion tuotteiden ja palveluiden tukemisesta videoissasi (esimerkiksi T-paidan käyttäminen, jossa on tietyn yrityksen logo, kun teet videon).

Rahan ansaitseminen YouTubessa on siis varmasti ihan hyvä mahdollisuus, mutta älä lopeta päivätyötäsi heti sen vuoksi.

Vinkkejä:

 • Tee videoita, joissa on sekä laadukasta että hyvää sisältöä, sillä laadukkaampi sisältö pitää katsojat pidempään.
 • Tee jotain omaperäistä, opi siitä, mistä ihmiset pitävät ja tee video siitä, mistä luulet heidän pitävän.
 • Lataa laadukasta sisältöä säännöllisesti kaikkialle internetiin ja varmista, että lisäät videoihin tunnisteita.

20 eniten ansaitsevaa Youtube-tähteä

 1. BlueXephos – 6,7 miljoonaa dollaria (960 miljoonaa*)
 2. Pewdiepie – 6,1 miljoonaa dollaria (870 miljoonaa*)
 3. Smosh – 5,7 miljoonaa dollaria (818 miljoonaa kanavan*)
 4. JennaMarbles – 4,3 miljoonaa dollaria (613 miljoonaa*)
 5. TobyGames – 4,2 miljoonaa dollaria (605 miljoonaa*)
 6. RayWilliamJohnson – 4 miljoonaa dollaria (590 miljoonaa*)
 7. UberHaxorNova – 3,5 miljoonaa dollaria (502 miljoonaa*)
 8. RealAnnoyingOrange – 3,4 miljoonaa dollaria (487 miljoonaa*)
 9. CollegeHumor – 3,3 miljoonaa dollaria (470 miljoonaa*)
 10. CaptainSparklez – 3,2 miljoonaa dollaria (450 miljoonaa*)
 11. ERB – 2,4 miljoonaa dollaria (341 miljoonaa*)
 12. Nigahiga – 2,3 miljoonaa dollaria (335 miljoonaa*)
 13. BoyceAvenue – 2,3 miljoonaa dollaria (322 miljoonaa*)
 14. AdamThomasMoran – 2,2 miljoonaa dollaria (321 miljoonaa*)
 15. TheFineBros – 2 miljoonaa dollaria (288 miljoonaa*)
 16. Tobuscus – 2 miljoonaa dollaria (284 miljoonaa*)
 17. FreddieW – 1,8 miljoonaa dollaria (260 miljoonaa*)
 18. Sxephil – 1,7 miljoonaa dollaria (241 miljoonaa*)
 19. TheLonelyIsland – 1,7 miljoonaa dollaria (243 miljoonaa*)
 20. WhiteBoy7thst – 1,7 miljoonaa dollaria (240 miljoonaa*)

*kanavan katselukertaa

Katso myös

san marino

Matkavinkkejä San Marinoon Matkustamiseen

San Marino on Italian kokonaan ympäröimä mikrovaltio Apenniinien niemimaalla Etelä-Euroopassa, joka ylpeänä kantaa maailman vanhimman …