murcia

Matkavinkkejä Murciaan Matkustamiseen

Murcia on kaupunki Kaakkois-Espanjassa ja Murcian itsehallintoalueen pääkaupunki. Sen väkiluku on noin 441 000 ja metropolialueen väkiluku on noin 730 000. Murcian autonominen maakunta Espanjassa on helposti löydettävissä kartalta, koska se koskettaa rajaa Alicanten kanssa Costa Blancalla Torreviejan kautta ja tiedät olevasi Murcian alueella, koska tulet yllättymään kauniista suolamaisemista San Pedro del Pinatarissa. Murcia sijaitsee Segurajoen varrella. Sen pääkaupungilla on sama nimi kuin provinssilla ja sen rajojen sisällä on meri tai laguuni nimeltä Mar Menor, jonka erottaa Välimerestä niin kutsuttu Manga, hiekkainen maa, joka näyttää hihalta.

Sitten tie kaartaa huipun ympäri ja tärkeä Cartagenan kaupunki tulee näkyviin. Lopuksi, kun olet melkein poistumassa tästä maakunnasta niin saavut upeaan rantalomakohdealueelle ja kaupunkiin nimeltä Aguilas. Tällä Espanjan alueella on erittäin kuumat kesät, päivälämpötilat nousevat jopa 40 asteeseen ja talvet ovat leutoja ja lyhyitä. Murciaa kuvataan yleensä hyvin kuivaksi sisämaan alueeksi, mutta siellä on tiedetty olevan hedelmällistä maata vihannesten ja palkokasvien viljelyyn.

algeciras tekojärvi

On todisteita siitä, että Mursiya, kuten sitä aikoinaan kutsuttiin, kun se oli islamilainen kaupunki, juontaa juurensa 831 jKr, jolloin Abderraman II perusti sen. Se oli kärsinyt ja menettänyt paljon arvovaltaa, mutta palasi arabien valtakunnan kanssa ja siitä tuli Segura-joen valuma-alueen pääkaupunki.

Murciaan voi matkustaa San Javierin lentokentältä, joka on noin 30 minuutin ajomatkan päässä Murcian kaupungista aivan Mangan lähellä Mar menorissa tai lentää Alicanten Altetin lentokentälle, noin 40 minuutin ajomatkan päässä kaupungista.

Nähtävää

costa calida murciassa

Katedraali, joka juontaa juurensa 1300- ja 1700-luvuille on yli viiden vuosisadan arkkitehtityylien yhdistelmä, Barokkiveistetty taide Pardonin etuovessa, Velezin goottilainen kappeli, Junteron-niminen renessanssikappeli ja symbolinen torni, jonka korkeus on 96 metriä ja jossa on 25 kelloa. Murcian laitamilta löytynyt 1700-luvulta peräisin oleva Fuensanta (hyvä pyhimys) on Murcian suojeluspyhimys. Tämän pyhimyksen hoikka hahmo kulkee ympäriinsä kulkueessa pyhäköstä katedraaliin erittäin omistautuneen väkijoukon keskuudessa pääsiäisenä ja kesällä Murcia-festivaalin aikana.

Tiede- ja vesimuseo on vuorovaikutteinen Segura-joen yhteyteen asennettu museo, joka on kehitetty ajatuksen ympärille vedestä, joka on tärkeä ja elintärkeä osa jokapäiväistä elämäämme. Siellä on lasten planetaario, tiedeaukio, jossa esitellään kokeita, havainnointimoduuleja, vaihtuvia näyttelyitä ja temaattisia esityksiä.

Vapaa-aikaa ja hyvää ruokaa Murciassa

aguilas

On olemassa kaksi suurta juhlaa, pääsiäisviikon aikainen kulkue ja pääsiäissunnuntai sekä kevätjuhlat, jotka on julistettu kansalliseksi matkailutapahtumaksi, jotta vierailusi Murciaan voisi onnistua. Kesällä järjestetään kaikenlaisia musiikkifestivaaleja Cartagenassa.

Murcian alue on yksi parhaista kastelualueista vihannesten ja palkokasvien viljelyyn. Tätä voi maistaa kokeilemalla hitaasti oliiviöljyssä paistettua lehtikaalia, riisiä munuaispavuilla, pinaatti- ja kikhernemuhennosa sekä kaikista suosituinta – lihapiirakkaa.

Koska meri on lähellä, he hyödyntävät myös onkijaa tai meribassia sekä hienoja katkarapuja ja rapuja. Tällaisten hienojen ruokien seuraksi viiniä joko Jumillasta, punaviiniä Bullasista tai ruusua Yeclasta. Ja lopuksi hedelmistä valmistettuja makeisia.

Videoesittely Murciasta

Mutta voit myös ajaa vuokra-autolla ja suunnata Mangan rannoille, joissa uskomattomat luksushotellit ja golflomakohteet ovat täysin käytettävissäsi. Tai ylemmäs rannikkoa nauttien Alicanten Costa Blancasta ja ehkä nopeasta kierroksesta Calpeen, jotta voit tehdä lomamatkastasi Murciassa täydellisen.

Katso myös

moldova

Matkavinkkejä Moldovaan Matkustamiseen

Romanian ja Ukrainan välissä sijaitseva Moldova on pieni maa täynnä kauneutta, jota matkailijat eivät ole …