laskettelu skotlannissa

Laskettelu Skotlannissa

Laskettelu Skotlannissa sopiikin hyvin niille, jotka nauttivat uusista kokemuksista. Skotlanti saattaa olla golfin koti, mutta se on myös loistava paikka hiihto- ja lasketteluharrastajille. Skotlannissa voi lasketella. Jos lunta on tarpeeksi, voit tehdä sen missä tahansa hiihtokeskuksessa. Skotlanti käsittää noin kolmanneksen saaren pinta-alasta ja kuuluu Iso-Britannian valtioon ja on lukuisten maailmanluokan lomakohteiden, syvän historian ja kulttuurin ansiosta loistava paikka vierailla lomallasi kiinnostuksen kohteistasi ja harrastuksistasi riippumatta. Kun ajattelet Skotlantia, saatat ajatella kilttejä, maaseudun vuorenhuippuja ja lampaita, mutta jos todella tutustut paikkaan, huomaat, että se on sekä kaunis, että sen vilkkaat ja tyylikkäät kaupungit varmistavat, että pääset nauttimaan lomasta missä tahansa oletkin.

Yksi Skotlannin kuuluisimmista hiihtokeskuksista on Aviemore. Tyylikäs, perinteinen hiihtokeskus, Aviemore, sijaitsee Skotlannin ylämailla ja se on hiihtokeskus monille ympäri maailmaa. Aviemore, joka on rakastettu sen ystävällisestä ilmapiiristä ja erinomaisesta hiihtomahdollisuudesta on enemmän kuin hyvin varusteltu tarjoamaan sinulle hauskaa aikaa. Sen baarit ja ravintolat ovat yksinkertaisesti ensiluokkaisia ja ne tarjoavat terveellistä ruokaa ja juomaa pitääkseen sinut virkeänä. Lisäksi sen ystävällinen lomakylätunnelma ja rento ilmapiiri saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi tuhansien kilometrien päässä kotoa.

aviemore

Vaihtoehtoisesti Skotlannin ylämailla on muita hiihtokeskuksia, jotka ovat erityisen hyvää vastinetta rahalle. On kuitenkin tärkeää varoa, koska jotkut lomakeskukset ovat kalliimpia ja saatat joutua maksamaan paljon enemmän kuin olet kuvitellut. Sinun tulee löytää lomakeskus, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi ja lompakkoosi.

Yksi asia, jota kannattaa varoa ennen kuin saavut Skotlantiin on vaihtaa valuuttasi Englannin punniksi. Paras vaihtoehto on käydä paikallisissa matkatoimistoissa tai valuutan vaihtopisteissä ennen lähtöä. Näin voit olla varma siitä, mitä saat rahoillasi. On hyvä idea olla varovainen välityspalkkion ja sinulle tarjottavan valuuttakurssin suhteen ja joskus voi olla melko hankalaa pysyä mukana numeroiden ympärille. Varmista kaikki valmiiksi etukäteen.

Jos haluat erinomaisia tarjouksia Skotlannista niin miksi et tutkisi asiaa netistä? Lisäksi sieltä löydät paljon tietoa siitä, miten laskettelu Skotlannissa onnistuu sekä tietoa hiihtokeskusten tarjonnasta ja valikoimasta. Jos et halua mennä hiihtokeskukseen, vaan pikemminkin kaupunkiin ja haluat majoittua matkallasi huippulaadukkaaseen ja edulliseen vaihtoehtoon, olet myös onnekas. Kaupungeissa ja niiden ympäristössä on paljon laskettelurinteitä, kuten esimerkiksi Polmontissa, joka sijaitsee Glasgow’n ja Edinburghin puolivälissä, mikä on ihanteellinen nopeaan ja halpaan lasketteluun. Lisäksi on useita sisätiloissa sijaitsevia keinolumirinteitä, joissa voit vierailla. Näitä innovatiivisia keksintöjä käytetään auttamaan kansallisen tason laskettelijoiden kouluttamisessa ja ne ovat myös avoinna yleisölle tiettyinä aikoina, joten miksi et poikkeaisi vierailusi aikana?

Mikset harkitse laskettelua Skotlannissa? Koska tällä hetkellä on niin monia erinomaisia hiihtopakettimatkojen tarjouksia niin olet varmasti iloinen ja sinulla on taatusti nautinnollinen, hauska loma tässä maalauksellisessa, hiihtoharrastajien taivaassa.

Katso myös

bosnia ja hertsegovina

Matkavinkkejä Bosnia ja Hertsegovinaan Matkustamiseen

Bosnia ja Hertsegovina on Balkanin maa, joka rajoittuu Serbiaan, Kroatiaan ja Montenegroon. Koska se on …