courchevel lomakeskus

Courchevel 1850 Lomakeskus

Courchevel 1850 -lomakeskus Ranskassa on yksi maailman parhaista hiihtokeskuksista, jos satut olemaan aloittelija. Olemme kaikki olleet kerran aloittelijoita eikä kukaan tiedä paremmin kuin Courchevel 1850 -lomakeskus, että jos saat houkuteltua aloittelijat paikanpäälle niin keskitason ja kokeneen tason laskettelijat seuraavat kyllä perässä. Yli puolet kaikista rinteistä on omistettu erityisesti aloittelijoille, joten se on paratiisi niille, jotka opettelevat laskettelemaan tai haluavat hioa taitojaan ja asiantuntemustaan lomalla.

Huhutaan, että se on Ranskan Alppien kallein lomakohde, mutta tämä ei ole täysin totta. Voit löytää todella hyviä tarjouksia, jos vain tiedät mistä etsiä ja ryhmävarauksista on todella hyviä alennuksia. Courchevel on osa Kolmen laakson lomakohteita ja se on jaettu neljään erilliseen alueeseen alhaalta ylös: 1300, 1550, 1650 ja 1850. Yleisesti ottaen mitä ylemmäs menet niin sitä kalliimmaksi matkasi todennäköisesti tulee, joten on viisasta harkita matkaa hieman alemmas, josta voit silti löytää upeita hiihtomahdollisuuksia sekä rinteiden ulkopuolella että hienoja alamäkilenkkejä maastossa. Courchevel on valtava hiihtokeskus, jossa on hämmästyttävät 65 hiihtohissiä ympäri lomakeskusta ja se houkuttelee monenlaisia turisteja eri puolilta Eurooppaa ja ympäri maailmaa.

courchevelin rinteet

1300

Courchevel 1300 sijaitsee aivan lomakeskuksen alaosassa ja on todella kaunis koskemattomassa, maalauksellisessa mielessä. Se on fantastinen haaste aloittelijoille ja sopii niille, jotka etsivät rentoa hiihtolomaa.

1550

Vaihtoehtoisesti ylöspäin siirryttäessä on 1550, jota pidetään paikallisten leikkipaikkana. Täällä voit hyötyä upeista itsepalvelutarjouksista, mutta silti onnistut löytämään upeita laskettelumahdollisuuksia, joten tämä on ehkä hyvä harkinta perheille.

1650

Jälleen ylöspäin mentäessä siirryttäessä on 1650, jossa on kuuluisan hiihtokoulun synnyinpaikka ja useita huippuluokan ravintoloita. Pääosin mökkimajoitusta tarjoavana kohteena tämä on myös loistava lomakohde ranskalaiselle hiihtolomallesi.

1850

Viimeisenä meillä on vihdoin 1850. 1850 on rikkaiden ja kuuluisten koti, jos haluat lasketella siellä. Vaikka laskettelumahdollisuudet eivät ole niin paljon parempia niin jonot ovat pitempiä eikä lomakeskus ole liian lapsiystävällinen tai perhekeskeinen.

Missä tahansa Courchevelin neljästä lomakeskuksesta sinulla on taatusti upea hiihtoloma, valitsetpa minkä tahansa. Jokaisella on etunsa maailmanluokan laskettelupaikkana, vaikkakin tarjonta voi vaihdella kohteiden välillä. On tärkeää päättää aluksi mitä haluat ja sitten perustaa valintasi tähän, jotta saat kaiken irti hiihtolomastasi. Mikset vaikka harkitse muutaman oppitunnin ottamista maailmankuulussa Courchevelin hiihtokoulussa tai kokeile vaikka näiden lomakeskusten laajaa yöelämää. Olitpa sitten jo kokenut laskettelija tai et ole vielä koskaan eläessäsi ollut laskettelemassa niin löydät varmasti etsimäsi Courchevelistä ja sinulle taataan ikimuistoinen hiihtoloma.

Courchevelin Videoesittely

Katso myös

bosnia ja hertsegovina

Matkavinkkejä Bosnia ja Hertsegovinaan Matkustamiseen

Bosnia ja Hertsegovina on Balkanin maa, joka rajoittuu Serbiaan, Kroatiaan ja Montenegroon. Koska se on …