halpahalli raahe

HalpaHalli Raahe

HalpaHalli Raahen myymälä on täyden palvelun tavaratalo. Myymälän valikoimiin kuuluvat muun muassa koko perheen tekstiilit, taloustavarat, kemikaliotuotteet, autotarvikkeet, pienelektroniikka ja elintarvikkeet.

Laadukkaat tuotteet, pysyvästi edullinen hintataso ja hyvä asiakaspalvelu ovat toimintamme kivijalka. Tervetuloa ostoksille HalpaHalliin!

Avoinna:

Ma – Pe klo 08.00 – 21.00
La klo 08.00 – 21.00
Su klo 10.00 – 21.00

Yhteystiedot

Uimahallintie 9, 92100 Raahe

Puh. 020-7183720

www.halpahalli.fi

Missä HalpaHalli Raahe sijaitsee?

Kauppa tarjoaa erilaisia kotikäyttötavaroita, kuten puutarhanhoitoa, auton komponentteja, kodin remonttia, vaatteita, siivousta ja lastenhoitoa. Kodinkoneliike tarjoaa myös laajan valikoiman kodinkoneita hyvällä hinta-laatusuhteella.

Löydät suuret ja pienet keittiökoneet, pesukoneet, ilmastointilaitteet ja ilmankostuttimet. Siivousosasto vaihtelee perinteisistä pölynimureista robotti-imureihin ja höyrymoppeihin.

Verkkokaupassa on melko helppo navigoida, sillä siinä on hakukenttä, johon kirjoitat tarvittavan tuotteen nimen ja saat nopeat tulokset. Toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Kauppa on ylpeä asiakasystävällisestä palautuskäytännöstä ja joustavista maksutavoista.

Jos et malta odottaa toimitusta, voit tehdä ostoksen HalpaHallissa osoitteessa Uimahaillintie 9, 92100 Raahe. Löydät myymälän hyvin organisoiduksi ja helposti navigoitavaksi sen leveiden käytävien ansiosta. Kohtelias henkilökunta auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen ja tarjoaa yksityiskohtaista tietoa jokaisesta laitteesta ja hyödyllisiä neuvoja ystävällisesti ja kunnioittavasti.