naisten matkaopas

Naisten Matkaopas Turvallisuuden Lisäämiseksi

Tämä naisten matkaopas turvallisuuden lisäämiseksi sisältää muutamia turvallisuusvinkkejä, jotka sinun tulee muistaa aina matkustaessasi. Olipa kyseessä työ- tai huvimatka tulet huomaamaan, että yhä useammat naiset matkustavat nyt ympäri maailmaa. Vaikka yksin matkustaminen saattaa sinusta tuntua hyvältä idealta sinun on muistettava, että muualla maailmassa naisia pidetään heikkoina eivätkä kaikki välttämättä pysty puolustamaan itseään. Tästä syystä on muistettava, että matkoilla turvallisuuden tulee aina olla muiden asioiden yläpuolella.

Joten tässä on joitain vinkkejä, joita naiset voivat käyttää saadakseen paljon nautinnollisemman ja myös paljon turvallisemman matkan aina ulkomaille matkustaessaan.

Naisten turvallisuutta parantavat matkavinkit

Tutustu ennakkoon kohteeseen

Ensimmäinen vinkki on, että sinun tulee aina tehdä tutkimus ensin maasta, johon aiot matkustaa. On muistettava, että kaikki maat eivät ole samanlaisia kulttuurin suhteen. Jotkut maat ovat kulttuurisesti konservatiivisia ja niissä on pukukoodit, joita kaikkien tulee noudattaa. Tutustu aina sen paikan lakeihin ja tapoihin, jonne haluat mennä. Muista, että lain tietämättömyys ei puolustele ketään, vaikka olisit turisti.

Pysy kaukana epäilyttävistä ihmisistä

Muista, että olet vieraassa maassa jossa ihmiset eivät ymmärrä kieltäsi. Siksi on parempi pysyä kaukana epäilyttävän näköisistä ihmisistä. Koska naiset ovat miehiä heikompia lihasvoiman suhteen he ovat yleensä alttiimpia joutumaan väkivallan uhriksi. Voit halutessasi yöpyä sellaisissa kaupungin osissa, joissa se katsotaan turvalliseksi.

Pukeutuminen

Erittäin hyvä esimerkki olisi Saudi-Arabia. Jos matkustat sinne sinun on muistettava, että poliisi pidättää siellä turisteja ja jopa naisia sopimattoman pukeutumisten vuoksi. Sinun on muistettava, että islamilaiset kansat ovat yleensä hyvin konservatiivisia etenkin naisten suhteen. Älä siis koskaan käytä säädyttömiä asentoja matkustaessasi tuntemattomiin paikkoihin. Itse asiassa joissakin maissa on jopa laitonta kutsua vastakkaista sukupuolta olevia ihmisiä hotellihuoneeseen. Ja vain avioparit saavat yöpyä samassa hotellihuoneessa.

Vaikka muoti voi aina olla sinulle tärkeää sinun on muistettava, että se mikä voi olla sinulle vapaa-ajan asu voidaan nähdä provosoivana tai sopimattomana muissa maissa. Muista aina, että et voi koskaan mennä vikaan farkkujen ja t-paidan kanssa, joka peittää suurimman osan kehostasi. Lisäksi nämä vaatteet ovat parempi vaihtoehto kuin hameet, jos sinun täytyy juosta tai puolustaa itseäsi.

Ota korut pois. Ei ole suositeltavaa kävellä vieraan paikan vilkkailla kaduilla esittelemällä arvokkaita korujasi. Se on kuin kutsuisi varkaan luokseen.

Sulaudu joukkoon

Aina kun matkustat on aina hyvä ajatus sulautua yleisöön. Yritä ostaa paikallinen mekko ja käytä sitä antaaksesi muille ihmisille vaikutelman, että olet paikallinen ja tunnet maan.

Ota lääkkeesi mukaan

Jos matkustaminen saa sinut sairaaksi on parempi hankkia lääkkeitä, jolla estetään matkapahoinvointi. Jos sinulla on astma, verenpainetauti tai mikä tahansa sairaus – ota mukaan siihen määrätyt lääkkeet. Älä koskaan joudu tilanteeseen, jossa sinun on keskeytettävä lomasi, koska joudut sairaalaan lääkkeiden puuttumisen vuoksi.

Turvalaitteet naisille

Jos haluat turvallisemman tavan liikkua ympäri maata voit hankkia turvalaitteita. Nykyään markkinoilla on myynnissä paljon turvalaitteita, jotka voidaan ottaa mukaan laillisesti. Esimerkkinä voisivat olla pippurisumutteet, joissa hyökkääjän kasvoille suihkutettuna se sokaisee hänet väliaikaisesti ja myös lamauttaa hänet 5-6 minuutiksi mikä auttaa sinua pakenemaan ja avun hakemiseen.

Voit myös yrittää hankkia tainnutuspistoolin, jossa on sähköstaattinen jännitevaraus. Tämä turvalaite antaa hyökkääjällesi sähköshokin ja heikentää hänen lihaksensa väliaikaisesti. Ota mukaan taskulamppu. Jämäkkä taskulamppu voi olla erittäin hyödyllinen, kun tulet asunnolle myöhään tai kuljet pimeän kujan kautta.

Taskuvarkaat

Aina kun matkustat vieraassa ympäristössä muista olla valppaana. On suositeltavaa, että et koskaan kanna lompakkoasi käsilaukussa. Pidä sitä aina etu- tai sivutaskuissa ja pidä kädet siellä. Sinun on muistettava, että jotkut paikat ovat pahamaineisia taskuvarkaista ja on jopa paikkoja, joissa aikuisten kanssa työskentelevät lapset voivat leikata housujasi terällä ja saada taskun sisällön. Ole aina varovainen.

Varo ympärilläsi olevia ihmisiä. Kutsukaa sitä vainoharhaisuudeksi, mutta parempi olla varovainen kuin katua. Pysy valppaana varsinkin ruuhkaisilla alueilla, koska jotkut taskuvarkaat yrittävät varastaa useiden ihmisten keskuudessa.

Sinun on muistettava, että naisena olet paljon alttiimpi hyökkäyksille. Suunnittelemalla aina matkan etukäteen voit olla varma, että voit viettää nautinnollisempaa lomaa. Aina kun suunnittelet lomaasi sinun on muistettava, että turvallisuuden tulee aina olla etusijalla. Toivon, että tämä naisten matkaopas turvallisuuden lisäämiseksi auttaa sinua valmistautumaan seuraavaan unelmalomaasi.

Katso myös

moldova

Matkavinkkejä Moldovaan Matkustamiseen

Romanian ja Ukrainan välissä sijaitseva Moldova on pieni maa täynnä kauneutta, jota matkailijat eivät ole …