Lidl Raahe

Lidl Raahe

Lidl Raahe tarjoaa laadukasta ruokaa taatusti edulliseen hintaan. Myymälästä löydät eväät maistuvaan arkeen – markkinoiden parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Kotimaisten suosikkituotteiden lisäksi myymälä tarjoaa monipuolisesti kansainvälisiä herkkuja.

Katso viikon tarjoukset

Avoinna

Ma – Pe klo 08.00 – 21.00
La klo 08.00 – 20.00
Su klo 11.00 – 20.00

Yhteystiedot

Fellmanin puistokatu 15, 92100 Raahe

Puh. +358942452111

Missä Lidl Raahe sijaitsee?

Jännittävät teemaviikot siivittävät sinut makumatkalle maailman ympäri ja viikoittain vaihtuvat käyttötavarat tuovat mukanaan muotia, kodin tuotteita, työkaluja ja paljon muuta. Laajalla valikoimalla omien merkkien tuotteita Lidl takaa, että edullinen hinta ja korkea laatu mahtuvat samaan ostoskoriin.

Lidl Raahe ilahduttaa asiakkaita laajennetulla valikoimalla ensiluokkaista tavaraa. Hyllyt on pakattu yli 50 % suomalaisista tuotteista. Loput tulevat kansainvälisiltä toimittajilta. Vakiovalikoimaa täydentävät suomalaisen keittiön herkulliset herkut. Joskus myymälä järjestää kansainvälisiä teemaviikkoja, joissa tarjoillaan kansainvälisen keittiön perusruokia.

Lihapakatun gourmet-ruokien lisäksi tarjolla on kasvisruokaa sisältävä osasto. Joten jos etsit vihreitä vaihtoehtoja, laaja kasvisruokien valikoima täyttää toiveesi. Lisäksi Lidl konditoriossa on laaja valikoima suussa sulavia ja maukkaita leivonnaisia, joita tuskin kukaan voi vastustaa.

Tämä myymälä on oikea paikka, jos etsit luomutuotteita ja gluteenittomia tuotteita. Kauppa omistaa jokaiselle ruokatyypille oman osastonsa ja valikoima on vaikuttavan suuri. Myymälä tarjoaa valikoiman noin 200 luomutuotetta, jotka on helppo tunnistaa Bio Organic -merkinnästä.

Päivittäistavarakauppa sijaitsee osoitteessa Fellman Puistokatu 15. Aukioloajat ovat arkisin klo 8-21, lauantaisin klo 8-20 ja sunnuntaisin klo 11-19.