k-rauta ojan rauta raahe

K-Rauta Ojan Rauta

K-Rauta Ojan Rauta on tehnyt rautakauppaa jo vuodesta 1919. Vahvuutenamme ovat rakennustarvikkeet ja puutavara. Meillä on myös laajat valikoimat sisustus-, työkalu- ja LVI-tuotteita.

Ojan perheyritys tekee rautakauppaa Raahessa ja kuuluu K-Rauta- ja K-maatalousketjuihin. Ojan Raudan Konekauppa Raahessa on yksi Suomen suurimmista vapaa-ajan koneiden myyjistä ja tunnetaan Kelkkakuumeesta, Venekuumeesta, Mönkijäkuumeesta ja Konekuumeesta.
Raahen Rautakaupan historia on lähes yhtä pitkä kuin itsenäisen Suomen.

Avoinna:

Ma – Pe klo 08.00 – 18.00
La klo 09.00 – 16.00

Yhteystiedot

Rakentajankatu 2, 92100 Raahe

Puh. 044+7997500

www.k-rauta.fi

Missä K-Rauta Ojan Rauta, Raahe sijaitsee?
K-Rauta Ojan Rauta

Ojan Rauta on yksi Raahen seudun suurin rautakauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tavaroita kodin remontointiin, puutarhanhoitoon ja rakentamiseen. Löydät laadukkaita rakennusmateriaaleja, puutavaraa, työkalusarjoja, puutarhakoneita, sähkötarvikkeita, kodin koristeita, grillejä, keittiöhanoja ja paljon muuta.

Jos et löydä oikeaa tuotetta niin ystävällinen ja kohtelias henkilökunta auttaa sinua. Heillä on hyvät tiedot jokaisesta myymälän tuotteesta ja he tarjoavat mielellään neuvoja ja vastaavat kysymyksiisi. Tilauksen voi tehdä myös K-Raudan verkkokaupasta. Tilauksesi pakataan ja siirretään noutovarastoon, josta voit noutaa sen. Pyynnöstäsi tilauksesi voidaan kuljettaa suoraan kotiisi.

Lisäksi myymälä tarjoaa sertifioidut asennus- ja kokoonpanopalvelut. Voit myös saada asiantuntija-apua projektin suunnitteluun. Jos sinulla on iso saneerausprojekti, mutta budjettisi on tiukka, voit hakea K-Raudan talousratkaisua suuriin yksittäisiin hankintoihin. Aukioloajat ovat arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-16.