raahen pieneläinklinikka

Raahen Pieneläinklinikka

Raahen pieneläinklinikka on Raahen, Pyhäjoen ja Siikajoen kunnallinen eläinlääkäripalvelu, joka on osa Kalajoen ympäristöterveydenhuoltoa.

Rokotukset ilman ajanvarausta Raahen pieneläinklinikalla keskiviikkoisin klo 16.00 – 18.00.

Ajanvaraus:

Ma – Pe 08.00 – 09.00

Yhteystiedot

Rantakatu 4, 92100 Raahe

Puh. 08-241430

Eläinlääkäri Jarmo Hämäläinen, puh. 044 4394 756

kalajoki.fi

Missä Raahen Pieneläinklinikka sijaitsee?

Raahen pieneläinklinikka

Klinikka on toiminut vuodesta 1990. Se tarjoaa edistykselliset lääketieteelliset laitteet ja kokeneet eläinlääkärit, jotka auttavat tarjoamaan eläimille parasta mahdollista hoitoa. Huippumoderni laitteisto merkitsee vähemmän kipua ja enemmän mukavuutta potilaille. Lisäksi se johtaa laadukkaampaan ja nopeampaan hoitoon.

Siellä on ensiapu, erillinen leikkaussali, odotussali ja vastaanottohuone. Potilaat voivat hyötyä radiografiasta, terveydentilan seurannasta, akuuttien sairauksien avustamisesta, raskaushoidosta, laboratoriopalveluista ja paljon muuta.

Klinikan eläinlääkärin laaja kokemus varmistaa, että rakas lemmikkisi saa tarkan diagnoosin ja riittävän hoidon. Jos päätät vierailla tällä lemmikkiklinikalla, sinun kannattaa tehdä varaus etukäteen soittamalla vastaanottoon arkisin klo 8-9. Voit tulla myös ilman ajanvarausta, mutta saatat joutua odottamaan jonossa, joten kannattaa varata aika.