Hammaslääkäri Antero Suvela

Hammaslääkäri Antero Suvela tarjoaa laadukasta hammashoitoa vuosikymmenien kokemuksella Raahessa. Yrityksellä on sopimus Kelan kanssa, joten maksat itse vain omavastuuosuuden.

Avoinna:

Ma – Pe klo 08.00 – 17.00

Yhteystiedot

Kauppakatu 52, 92100 Raahe

Puh. 08-222100

Y-tunnus 1391009-7

www.suvela.fi

Missä Hammaslääkäri Antero Suvela sijaitsee?

Hammaslääkäri Antero Suvela

Hammasklinikalla on vuosikymmenten kokemus laadukkaiden ja asiakaslähtöisten palvelujen tarjoamisesta hammasongelmien kanssa kamppaileville. Olitpa sitten paikallinen tai turisti niin hammashoitolan henkilökunta kohtelee sinua erittäin huolellisesti ja tekee kaikkensa palauttaakseen loistavan hymyn kasvoillesi. Klinikka tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten hammastutkimusta, proteeseja, kruunuja ja keraamisia laastareita, juurihoitoa, röntgenkuvausta, ikenien hygieniaa ja hoitoa sekä hampaiden korjausta.

Hammaslääkärit hoitavat sinia viihtyisässä toimistossa uusimman sukupolven työkaluilla, jotka minimoivat potilaan epämukavuutta ja varmistavat pidempään kestävän tuloksen. Kruunuilla, silloilla ja juurihoidolla on vuoden takuu. Voit varata ajan puhelimitse aamusta iltaan. Jos tarvitset lisätietoja klinikan palveluista, hinnoista ja yhteystiedoista, vieraile klinikan verkkosivuilla.