uusiolämpö raahe

Uusiolämpö Oy Raahe

Uusiolämpö Oy Raahe tarjoaa lämmitysratkaisut kaikkiin kohteisiin. Erikoisalana maalämpö. Thermia lämpöpumppujen jälleenmyyjä.

Avoinna:

Ma – Pe klo 07.00 – 18.00
La klo 08.00 – 14.00

Yhteystiedot

Harakkatie 6, 92140 Pattijoki

Puh. 0400 802893

Y-tunnus 2336207-1

www.uusiolampo.fi

Missä Uusiolämpö Oy Raahe sijaitsee?

Yli yrityksellä on kertynyt jo 10 vuoden kokemus lämpöpumppujen markkinoilla. Yrityksellä on tarjolla monenlaisia lämpöpumppuja. Jokainen niistä on kannattava investointi, joka vähentää energiankulutusta ja minimoi ympäristövaikutukset. Saat apua maalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumpujen ja ilmalämpöpumpujen asennuksessa yrityksen pätevältä henkilökunnalta.

Asennuksen lisäksi lvi-asentajat tarjoaa huolto- ja korjauspalveluita. Laajan asiantuntemuksensa ja edistyneiden taitojensa ansiosta se selviytyy haastavimmistakin vioista. Säännöllinen huolto on ratkaisevan tärkeää, jotta pumppu pysyy täysin toimintakunnossa.

Huoltotyöt on suositeltavaa suorittaa ennen lämmityskautta. Huomaathan, että Uusiolämpö Oy huoltaa vain edustamiaan lämpöpumppuja. Niissä käytetään korkealaatuisia varaosia, jotka pidentävät lämmitysjärjestelmän käyttöikää ja tarjoavat maksimaalisen hyötysuhteen.