raahen ilmastointiasennus ria-air

RIA-AIR – Raahen Ilmastointiasennus Oy

Raahen ilmastointiasennus (RIA-AIR) tarjoaa ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksia, asennuksia ja desinfiointeja omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin ja muihin kohteisiin.

Avoinna:

Ma – Pe klo 08.00 – 17.00

Yhteystiedot

Antinkankaantie 7, 92130 Raahe

Puh. 050 5417207

Y-tunnus 2868876-7

www.ria-air.com

Missä Raahen Ilmastointiasennus sijaitsee?

Yritys on tarjonnut LVI-palveluita vuodesta 2003. Se painottaa laatua, tehokkuutta ja kohtuuhintaisuutta. Jos tarvitset ilmanvaihtokoneen asennettuna niin tämä yritys osaa auttaa sinua. Se tarjoaa asennusta liikekiinteistöihin, julkisiin kiinteistöihin, taloyhtiöihin ja omakotitaloihin. Voit myös odottaa saavasi ammattimaisia huoltotöitä.

Varmista, että asiantuntijat ylläpitävät järjestelmääsi kokonaisvaltaisesti ja palauttavat sen suorituskyvyn huippuunsa. Kun ilmastointiasentajat puhdistaa ilmanvaihtojärjestelmän, se mittaa ilmavirrat, kanavat, venttiilit ja paine-erot ja tekee tarvittavat säädöt.

Tarvittaessa tehdään myös savutesti. Toinen osaamisalue on mineraalivillakuitujen puhdistus. Asiantuntijat suorittavat mineraalivillan täyden poiston pienistä ja suurista laitteista. Lisäksi yritys tarjoaa myyntiin ilmanvaihtokoneita, ilmalämpöpumppuja ja varaosia.