forenom aparthotel raahe

Forenom Aparthotel Raahe

Loistava vaihtoehto sekä lyhyisiin vierailuihin että pitkäaikaiseen majoittumiseen! Forenom Aparthotel Raahe sijaitsee erinomaisella paikalla Raahen ydinkeskustassa lähellä kaikkia keskeisiä palveluita. Huoneistohotelli on vasta remontoitu ja tarjoaa laadukasta majoitusta hyvällä hinta-laatusuhteella ja paikallisella ilmeellä.

Y-tunnus 0210296-7

www.forenom.com

Yhteystiedot

Laivurinkatu 15, 92100 Raahe

Puh. 020 198 3420

Missä Forenom Aparthotel Raahe sijaitsee?

Forenom Aparthotel Raahe

Vierailetpa sitten lyhyen tai pitkän aikavälin oleskelua varten Raahessa niin tämä hotelli on erinomainen valinta. Jokaisessa huoneessa on laadukkaat huonekalut ja kodinkoneet. Voit valita huoneen, jossa on yksi yhden hengen vuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mukavuuksiin kuuluu Wi-Fi, lämmitys, televisio, suihku, terassi ja keittiö.

Keittiössä on peruskeittolaitteet, joiden avulla voit valmistaa aamiaisen poistumatta huoneesta. Siellä on mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin, jääkaappi ja ruokailuvälineet. Suuret ateriat kypsennetään paremmin yhteisessä keittiössä, jossa on uunit, monipuoliset astiat ja astianpesukoneet.

Muita yhteisiä tiloja ovat pesutupa ja sauna. Jos sinulla ei ole aikaa tai halua valmistaa ateriaa itse niin voit nauttia aamiaisen kahvilassa tai läheisessä ravintolassa. Hotelli sijaitsee Raahen keskustassa, joten löydät monia laadukkaita ruokapaikkoja lähistöltäsi. Merenranta on lyhyen kävelymatkan päässä, joten jos haluat kävellä rannalla vapaa-ajalla niin Forenom Aparthotel on sinun valintasi.