raahen kiinteistökanava

Raahen Kiinteistökanava Oy

Raahen Kiinteistökanava Oy LKV on yksityinen, riippumaton ja puhtaasti raahelainen yritys. Hoidamme kaikki asunto-, kiinteistö-, tontti-, maa-, loma-asunto- ja liiketilakaupat sekä asuntojen ja liiketilojen vuokraustoiminnan luotettavasti ja ammattitaidolla. Meiltä saat myös kauppa- ja arviokirjat sekä tarvittaessa neuvontaa kauppaasi koskevissa kysymyksissä.

Meillä on kiinteistönvälityksestä pitkä kokemus, ja Raahen alueen asuntokaupassa olemme toimineet jo vuodesta 2009. Olemme hoitaneet merkittävän määrän asunto- ja kiinteistökauppoja sekä olleet mukana käynnistämässä uudisrakennushankkeita yhdessä eri rakennusliikkeiden kanssa. Haluamme jatkossakin olla vahvasti mukana Raahen seutukunnan asuntokaupassa sekä kehittämisessä.

Terveisin Markku Kyllönen
Raahen Kiinteistökanavan yrittäjä

Avoinna:

Ma – Pe klo 8.00 – 17.00

Yhteystiedot

Sovionkatu 12-14, 92100 Raahe

Puh. 040 4403110

Y-tunnus 2306564-0

www.kiinteistokanava.fi

Missä Raahen Kiinteistökanava sijaitsee?

Kiinteistövälitystoimisto keskittyy tarjoamaan ihmisille laadukkaita asumisratkaisuja. Toimiston moottori on ammattitaitoisten ja luotettavien kiinteistönvälittäjien tiimi. He auttavat sinua asunnon myynnissä tai ostossa laajan asiantuntemuksensa ja parhaiden välityskäytäntöjen avulla. Ennen kuin vierailet heidän toimistossaan, voit etsiä sopivaa taloa heidän verkkosivuiltaan.

Valikoima vaihtelee eliittiasunnoista loma-asuntoihin ja hyvin hoidettuihin maaseutumökkeihin. Myynnistä löytyy myös tontteja ja liiketiloja. Jos etsit vuokra-asuntoa, täytä sähköinen hakemus ja saat vastauksen pian. Voit varata ajan ja käydä kiinteistönvälittäjän toimistolla arkisin klo 8-17.