varaosaportti

Varaosaportti Oy

Varaosaportti on autotarvikeliike, joka tarjoaa autojen varaosat, maalit, kemikaalit, akut sekä asiantuntevaa varaosamyyntiä jo vuodesta 1987.

Avoinna:

Ma – Pe klo 08.00 – 17.00
La klo 10.00 – 14.00

Yhteystiedot

Antinkatu 1, 92130 Raahe

Puh. 08-221500

www.varaosaportti.fi

Missä Varaosaportti sijaitsee?

Varaosaportti Oy

Autotarvikeliike on kolme sukupolvea vaihtanut perheyritys, joka on saanut paljon kiitosta korkealaatuisten tuotteiden laajasta valikoimasta, nopeista toimitusajoista ja asiakasystävällisestä palvelusta. Myymälässä on laaja valikoima autotarvikkeita, kemikaaleja ja akkuja. Löydät myös työkalut auton korjaamiseen ja huoltoon. Tuoteluetteloa päivitetään jatkuvasti markkinoiden uusimmilla parannuksilla ja innovaatioilla. Kauppa tekee parhaansa, jotta kaikki tuotteet ovat aina varastossa, joten tuotteiden saatavuus on tärkeä osa asiakaslähtöistä politiikkaa.

Kaikki tuotteet ovat saatavilla verkkokaupasta ja toimitusajat ovat yksi nopeimmista. Voit pyytää toimitusta joka puolelle Suomea. Verkkokauppa on hyvin organisoitu ja helppokäyttöinen. Voit säästää aikaa käyttämällä lukuisia suodattimia haun rajaamiseen. Lisäksi voit klikata jokaista tuotetta ja nähdä sen tekniset ominaisuudet ja edut, joita se tuo autollesi. Alennuksia on saatavilla silloin tällöin. Voit vierailla kivijalkamyymälässä maanantaista perjantaihin klo 8-17 ja lauantaisin klo 10-14.