tokmanni raahe

Tokmanni Raahe

Raahen Tokmanni on yksi Tokmanni-ketjuun kuuluvista myymälöistä ja sijaitsee Raahessa. Ketjun asiakaspalvelu palvelee keskitetysti kaikkien eri myymälöiden asiakkaita.

Avoinna:

Ma – Pe klo 08.00 – 21.00
La klo 08.00 – 21.00
Su klo 10.00 – 18.00

Yhteystiedot

Rakentajankatu 6, 92130 Raahe

Puh. 0300-472156

www.tokmanni.fi

Missä Tokmanni Raahe sijaitsee?

Tämä on suuri kauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman kodin tavaroita, mukaan lukien laitteistot. Se on ylpeä korkeasta laadusta, laajasta asiantuntemuksesta ja edullisista hinnoista. Voit ostaa kivijalkakaupasta tai verkkokaupasta. Toimitusaika vaihtelee 2-5 arkipäivän välillä. Voit noutaa tilauksen noutopisteestä.

Tokmanni on Suomen suurin alennusmyyjä, joka tarjoaa 200 fyysisen myymälän verkoston ja verkkokaupan, joka palvelee asiakkaita laajalla tavaravalikoimalla. Löydät keittiö- ja ruoanlaittovälineet, kuten jääkaapit, liesi, mikroaaltouunit, kahvinkeittimet, tehosekoittimet, lihamyllyt, liesituulettimet ja muut.

Voit myös tutustua toimistotekniikkaan, kuten tietokoneisiin, tulostimiin, skannereihin ja tallennustarvikkeisiin. Kauneudenhoitotuotteita ovat hiustenkuivaajat, kihartimet, elektroniset manikyyrisetit ja paristokäyttöiset kasvoharjat.

Voit myös ostaa erilaisia lääketieteellisiä ja kehon hyvinvointilaitteita, kuten verenpainemittareita, elektronisia lämpömittareita ja joogahierontalaitteita. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima akkuja.

Laitteiden lisäksi rautakauppa myy työkaluja, elektroniikkaa, valaisimia, autotarvikkeita, uima-altaita, metsästystarvikkeita ja lemmikkieläinten hoitotuotteita. Muita palveluita ovat autonpesu, perävaunun vuokraus ja sähköautojen lataus. Voit tehdä tilauksen verkossa tai käydä myymälässä, joka on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8-21 ja sunnuntaisin klo 10-18.